altijd top

Fijn

Goed ...goed

Chapeau

Heel blij met jullie

Vriendelijkheid en goed geholpen.

Ben tot nu toe goed geholpen . Ben voorlopig nog niet klaar.

perfect en vriendelijk en vlot

perfect en vriendelijk en vlot

Oke

Oke

Vriendelijk vakkundigheid vertellen wat ze gaan doen en op tijd aan de beurt

Was ruimschoots op tijd in de praktijk en op de afgesproken tijd werd ik naar de behandelruimte verzocht om plaats te nemen. Behandeling is verlopen met goed gevolg en was na enkele minuutjes weer op weg naar huis.

Beter dan de vorige keer

De behandeling was stukken beter dan de keer er voor, het kapot boren van de kroon duurde veel te lang, nu was het een plastic kroon, ondanks de verdoving was het toch pijnlijk

Heel prettig verlopen allemaal

Zowel de tandarts als de mondhygieniste waren heel vriendelijk en deskundig.

Is goed

Nieuwe mondhygiënist heel kundig en vriendelijk. Top .

Prettig, duidelijk en vriendelijk

Er wordt goed gekeken en geluisterd naar de patiënt. Alles wordt duidelijk uitgelegd op een vriendelijke manier.

Prima ervaring. Niet slordig te werk gaan.

snel en fijn :)

werd snel geroepen en goed behandeld

Fantastisch

Afgelopen week een gaatje laten vullen door tandarts Da Silva: van de verdoving niets gevoeld, maar dan ook echt niets. (Werkte uiteraard wel). Geduldig, kundig, luistert naar haar patiënt. Ik zou zo weer terug gaan.

De afspraak was fijn op tijd en zeer vriendelijke mensen.

Fijne manier van omgaan met mensen.

Heel fijne mondhygieniste en super tandarts

Heel behulpzaam, vriendelijk ,mondhygiëniste super ,

Van afspraak t/m behandeling alles perfect in orde. Deskundige en vriendelijke behandelaars.

Prettige en snelle vakkundige behandeling

Prima behandeling.

Vriendelijk en fijne behandeling.

Prima tandarts

Afspraak 1/2 controle op maandag 9:15 gepland. Om 9:45 aan de beurt…

Ik ben prima, vriendelijk en professioneel geholpen

Ondanks afspraak moest ik wel even wachten. Ben over de behandeling echter zeer tevreden. Behandelend arts was Margaretha ( familienaam weet ik niet )

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!