Gewoon goed

Heel prettig en zeer goed behandeld

Positief

Prima geholpen en op mijn gemak gesteld.

Vriendelijke personen

Afspraak op tijd

Fijne vriendelijke tandarts

Een paar jaar niet meer geweest, maar gelukkig de stap weer gezet. Goede uitleg van de tandarts wat er allemaal moet gebeuren met 'offerte', zodat je weet waar je aan toe bent.

Grondig en op behoud gericht

Eerst werd een beschadiging preventief behandeld en daarna een afspraak gemaakt voor de vervanging van de vulling.

Heel positief

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Vlotte, heldere uitleg

Prima geholpen

Keurig op tijd bij mondhygiëne en aansluitend bij tandarts. Door de onverwachte lange behandeling liep wel de planning van de tandarts uit.

Prima behandeling

Gastvrije ontvangst. Professionele en vriendelijke behandeling

Kundig en zeer vriendelijk

Ondanks vervelende behandeling (kies getrokken) goede voorlichting gekregen,wat me op mijn gemak stelstelde.Ook na behandeling nog even een leuk vakantie gesprek gehad toppie. Kijk uit na volgende afspraak 22 en 26 Juli

Minder prettig dan normaal

De tandarts die ik had, is erg vriendelijk maar niet zo capabel als een paar anderen die ik eerder heb gehad. Tandsteen verwijderen doet normaal niet zoveel pijn.

zeer tevreden

ongelooflijk, na een hartelijk welkome, door de assistente en de tandarts , vroeg de tandarts me naar mijn knie operatie van een half jaar geleden!! Hoe attent kan men zijn. De behandeling verliep prima.

Prettige ervaring geruststellende assistente

De mondhygiëniste geeft je gelijk een gerust gevoel en heeft haar werk uitstekend gedaan.

Ben snel en goed geholpen.

Er is snel de gevraagde hulp geboden.

Prima, altijd zeer correct

Zou nu geen andere tandarts willen

De tijden voor de behandelingen was niet goed gepland. Dit is gelijk opgepakt en voor de toekomst komt dit niet meer voor. De namen van de behandelende medewerkers staat nog niet op mijn netvlies.

Aardige medewerkers

Goed team, althans degene die mijn tanden onder controle hebben de andere kan ik niet over spreken

Super.

Gezinsafspraak bij de tandarts. Allemaal tevreden door de goede zorgen.

Kwaificaties: KoPersoonlijk , vriendelijk, volledig, goed voorbereid, deskundig.

Goed geholpen..

Vriendelijk en kundig, alles steeds in overleg.

Voel mij op mijn gemak.

Vriendelijk en geduldig. Houd rekening met mijn ongemakken tijdens behandeling (kaak niet te lang en niet te ver open houden en niet te plat liggen in behandelstoel)

Kundige tandverzorging

Goede behandeling in een mooie praktijk

Professioneel en fijne sfeer

Zowel ontvangst alsook begroeting zijn hartelijk en fijn. Duidelijke voorlichting en behandeling. Perfect

Mooi gedaan ,maar veel na pijn weg branden tand vlees.

Net als boven staande reactie.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!