prima geholpen, vriendelijke personeel

Ook erg attent richting de kinderen.

Heel goed geholpen!

Fijne behandeling

Heeeel goed

Je wordt goed geholpen en ingelicht en vriendelijk

Goed consult, vriendelijk Minpuntje: 15 minuten te laat

Wordt altijd zeer goed ontvangen en behandeld. Ben zeer tevreden.

vriendelijk en vlug

Wederom vriendelijk geholpen.

Snelle en deskundige behandeling

```zoals gezegd was de behandeling naar volle tevredenheid.

Het enige wat ik minder vind is het digitaal aanmelden en dat de dames van de receptie nog niet welkom zeggen. Beetje jammer. Mondhygiënist doet zijn werk goed en de tandarts ook. Bedankt.

Volledig tevreden.

Tijd van voorgaande patiënt liep iets uit, maar hierover werd ik geïnformeerd. De behandeling was zeer gedetailleerd en voorzover ik het kan beoordelen prima. Ieder element werd apart benoemd en genoteerd. Ik kreeg het advies om twee keer per jaar naar de mondhygieniste te gaan i.p.v één keer. Heb maar meteen een extra afspraak gemaakt.

Snelle afspraak gekregen voor spoedgeval, behandeling door Dr Da Silva en assistente gewoon super!

De samenvattende zin hierboven zegt genoeg. Ik kan nog toevoegen dat het een zeer patientvriendelijk en aangenaam moment in mijn rijkelijk gevulde "dentale carrière" is geweest. Ga zo door!

Zoals altijd super

Hele fijne behandeling van een hele goede tandarts

Heel goed geholpen

Theresa da Silva is een hele kundige tandarts en communiceert heel prettig

Theresa da Silva is een kundige tandarts. Zij werkt heel rustig en legt uit wat ze doet. Ze communiceert heel prettig

Goed en deskundig

Ik belde voor een spoedafspraak werd vriendelijk geholpen was geen probleem en zeer fijne behandeling dezelfde dag

Prima.

Ik voel me gehoord en gerustgesteld

Duidelijke uitleg en een goed behandelplan

zeer goed

zowel mondhychiëniste als tandarts beoordeel ik zeer positief. Goede communicatie, prettig in omgang, ter zake kundig

Deskundig advies. Aandacht voor patient

was goed.

Tandarts is prima.

Ben zeer aangenaam verrast door de zeer moderne en professionele werkwijze

Zeer correcte service en duidelijke uitleg over het behandel traject. ik ben blij dat ik voor deze Tandartsen praktijk heb gekozen.

Was goed

Je wordt vriendelijk, goed en met beleid behandeld

Alles wordt je goed uitgelegd en met beleid. Je kunt vrij snel terecht als er iets is. Top

Vertrouwd

Ddeskundig en goed werk geleverd

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring met Tandheelkundig Centrum Geleen was goed. De dames aan de telefoon die ik sprak, maakten dat ik een afspraak durfde te maken. De lieve assistente uit Einighausen maakte dat ik me gesteund voelde en de tandarts was zo lief. Mijn tweede afspraak is gepland, iets wat ik vorig jaar nog niet gedurfd zou hebben. Ik ben tevreden! Zowel voor mijn man als onze dochters is nu een afspraak ingepland. We zijn allemaal overgestapt.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!