Vriendelijke en deskundige service.

Zie boven

goed behandeld en vriendelijk

ik had het gevoel dat er welkom was en mijn tanden werden goed verzorgd en nagekeken.

deskundige behandeling.

vakkundige en fijne behandeling.

Periodieke controle. Prima.

Tandarts Margarita Goldberg heeft mij heel goed geadviseerd en daarna goed geholpen met een uitstekend resultaat.

Goed, snel en mensvriendelijk

Zoals hierboven geschreven: goed nagetekend, snel gewerkt en mensvriendelijk. Meer is niet te zeggen.

Fijne praktijk

Wordt altijd netjes geholpen.

prima behandeling

Ik ben bij de tandtechnicus geweest . Het contact was prettig. Ik hoop dat de aanpassing van de prothese goed bevalt.

Profesionele en kundige behandeling

Vriendelijk en duidelijk. Goede tips cq advies. Geruststellend en profesioneel. Een goede ervaring.

prima geholpen

goed en leuk personeel

Prima. Vriendelijke service aan balie, goede mondhygiëne behandeling.

Aandachtspunt (maar dat is niet alleen bij jullie): de vele personele wisselingen. Ik weet eindelijk nooit wie ik als mondhygiënist of tandarts krijg.

Heel goed

Kreeg gelijk een afspraak. Goede diagnose

Prettig en effectief.

Mijn tandarts controleerde zorgvuldig en nononsense.Ik werd gehoord in mijn vraag die dag en ook van een half jaar eerder, dat gehoord worden doet me goed.

Prettige en vakkundige behandeling

Tandarts is heel secuur te werk gegaan, goed resultaat.

Mindere ervaring met mooi slotgebaar.

Tijdens mijn laatste bezoek bleek de kroon die geplaatst moest worden nog bij de tandtechnicus te liggen leverde een kleine 45 minuten vertraging op. Omdat dat niet het eerste probleem was in deze behandelreeks heb ik dat aangegeven, waarop zowel de tandarts als de assistente heel positief en meelevend reageerden. Ik kreeg dezelfde dag een mooie bos bloemen e excuses, dat was niet echt nodig maar waardeer ik wel zeer.

Goede adviezen

X

Goed geho

Direct geholpen met een ontsteking

Vriendelijk personeel

Met mijn dochter met angst voor de tandarts ben ik bij Teresa da Silva geweest, wat een fijne tandarts!

Tevreden

Snelle afspraak

ontspannen

Prima controle en schoonmaakactie.

Snelle verwijdering van tandsteen en controle.

Snelle en goede afhandeling.

Snelle en goede afhandeling

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!