prima, prettig

Zoals het hoort

Gewoon goed

Goede en rustige benadering naar patiënt.

Klantvriendelink

Snel en flexibel

Heel goed

Er is een ontspannende sfeer. Werd er vriendelijke ontvangen en alles werd uitgelegd. Ook tijdens de behandeling.

Prettige behandeling, zeer professioneel

Te vroeg aanwezig en toch meteen geholpen. Heel rustige vakkundige behandeling Bekend met enige prive situatie uit de vorige behandeling

deskundig

deskundig personeel met professionele aanpak

Heel prettig

Vriendelijke ontvangst. Meteen to the point.

Goed en vriendelijk

Fijne ervaring

Goede service en vriendelijke artsen

Uiterst vriendelijk

Na de controle werd er een nieuwe afspraak gemaakt om een aantal zaken aan te pakken. Echter bleken een aantal handelingen niet nodig, en zijn dus ook niet uitgevoerd.

De mondhygiënist ze was heel vriendelijk, ga zo door.

Kom om de drie maanden dus mijn tanden zijn prima

goede behandeling en zeer vriendelijk !

Grondig en perfect , precies zo als ik het wilde. Het kan niet beter !

Snelle hulp

Sterker nog met een woord Prima!

Prima, afspraak was iets uitgelopen maar dat werd mij medegedeeld. De behandeling was prima niets over te klagen!

vriendelijk, rustig, zorgzaam,

aangename persoonlijke prettige behandeling

accuraat advies met goed resultaat

Dank voor service

Spoedgeval tussen door kunnen komen

zeer tevreden over de deskundige controle en behandeling door de mondhygiëniste!

Behandeling is altijd zeer "patiënt/cliënt"-vriendelijk en uiterst secuur uitgevoerd. Hierdoor heb ik er veel vertrouwen in de ik mijn gebit nog lang in een goede conditie kan houden!

Zorgzaam, zorgvuldig, correct

Maar voor een halve afspraak gekomen

In november een afspraak gemaakt voor mondreiniging en tandarts in mei, bij aankomst blijkt dat de afspraak alleen voor de controle was. Eerst nog een half uur moeten wachten. Weer terug moeten komen voor mondreiniging. Slecht geregeld

met tandarts Hofman heel goed

Tandarts Hofman is mij vanaf mijn kennismaking met hem tot op heden heel goed bevallen Komt heel sympathiek en meelevend over. Weet je meteen gerust te stellen en oplossingen te vinden voor je tand problemen.Luistert geduldig en is altijd heel vriendelijk. Voel me veilig met mijn tanden bij hem

Prima!

Vakkundige praktijk/tandarts. Word iedere keer goed geholpen.

Altijd goed

Vriendelijk, kundig

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!