Soepeltjes

Top ervaring

Alles netjes geregeld en binnen 10 minuten weer op straat.

Even geduld hebben dan sta je na 10 minuutjes weer buiten.

Ik beb bij de tandarts geweest

Ik ga elk jaar 2x naar de tandarts. Dus ik ben ook nu weer eens geweest. Dat is belangrijk.

Gezellig

Mijn tandarts is echt vriendelijk. Alles ging goed, snel en zonder pijn.

Afspraak gekregen op heel korte termijn, goed geholpen

Nadat een kroon was komen los te zitten belde ik de volgende ochtend en kon al tussen de middag bij een van de tandartsen terecht. Wachttijd in ter plaatse was minder dan 10 minuten. Bij het vastlijmen van de kroon kreeg ik de indruk dat dit met de juiste zorgvuldigheid gebeurde. Vriendelijke tandarts, assistent en receptie.

Ik ben zeer tevreden

Je zit niet in een overvolle wachtkamer.. Het gaat allemaal snel en goed.

Prima en fijne benadering

Top tandarts

Theresa is een arts waar je je snel bij op je gemak voelt. Kundig en superaardig

Doorgestuurd naar kaakchirurg

Niet veel kunnen laten doen in praktijk omdat ik ben doorgestuurd naar het ziekenhuis. Dus echt een goede beoordeling kan ik hierbij niet geven

Goed geregeld. Goed behandeld.

Wachttijd was verwaarloosbaar. Effectief omgegaan met tijd. Aardig personeel.

Zodra je binnen stapt wordt je vriendelijk ontvangen. Tandarts qua mijn behandeling duidelijke uitleg.

lijkt overtoom wel

Snel en efficient maar toch patientvriendelijk.

korte wachttijd, deskundige behandeling.

Ben tevreden

De tandarts is rustig en vakkundig.

Zeer deskundig

Goede behandeling vanondhygieniste

Tevreden

is op dit moment goed

controle en mondhygiëniste zeer tevreden

Prima, zeer tevreden

Prima, alles naar tevredenheid

Vriendelijk behandekd, jammer dat de rekening niet was zoals afgesproken!

Ik heb hierover gebeld en de rekening zal aangepast worden. Ik heb nog geen nieuwe rekening ontvangen van infomedics.

.....

Fijne behandeling

Er word goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. De werking word rustig uitgevoerd.

Ging vlug en zonder pijn, zoon van 7 jaar ook geholpen en hij vind het niet erg om te gaan, wordt leuk mee omgegaan zodat hij totaal geen tegenzin heeft om zich te laten helpen, mss na 1e gaatje anders maar afwachten, vooralsnog TOP.

Theresa is de fijnste tandarts die ik ooit heb gehad.

De afgelopen 2 x dat ik geweest ben heb ik steeds > 20 minuten moeten wachten I.p.v. de tijd die we hadden afgesproken. Vanaf het punt dat ik bij Theresa was, was alles super. Ze ontvangt je vriendelijk, toont interesse en laat je je welkom voelen. De behandeling doet ze op een hele fijne rustige manier, waarbij ze ook steeds checkt of alles nog goed gaat. De aanpak van Theresa en de assistent richting de kinderen vind ik helemaal geweldig. Ook naar hun is ze super vriendelijk, stelt op gemak en vertelt wat ze gaat doen. Ook de assistente speelt helemaal in op de kinderen en is heel aardig. De dingen die de praktijk doet voor de kinderen: de zonnebrillen en het muntje voor de automaat, zijn zo’n kleine dingen die zo veel doen voor de beleving van de kinderen. We zijn heel tevreden!

prima werk

vakkundig en geruststellend,en aangenaam de behandeling afgewerkt, prima zo.

Ben tevreden alleen mijn afspraak op laatste van de dag heb ik lang moeten wachten. Eer ik aan de beurt was.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!