Goed behandeld.

Goede behandeling door de tandarts en de assistente (mondhygiëniste). Prima locatie, het balie personeel is ook prima.

Prima, zorgvuldig

Als gewend een goede en professionele behandeling

Goed en snel

Ik werd snel geholpen en nadat alles goed was, kon ik fijn naar huis, hierdoor niet veel tijd verloren en kon ik naar werk

tevreden

tevreden

Goede professionele vriendelijke tandartsen en mondhygiënist.

Uitstekend zoals ik daar gewend ben!

Van de week voor het eerst bij praktijk THC Geleen. Ik ben sowieso een angstige patient, bij een nieuwe tandarts al helemaal! De heer Jesús Montoya heeft mij door zijn geduld, hoffelijkheid en rustige uitstraling heel veel geholpen om mij tot rust te brengen. Ook op technisch gebied is dhr. Montoya zeer kundig. Mijn etsbrug zat enkele dagen los, die heeft hij super goed gerepareerd. Zo kan ik mijn tanden weer normaal poetsen. Ook de assistente is rustig, aardig en vriendelijk. Heel hartelijk dank!

Marian mijn redder

Ik vind iedereen bij THC aardig en kundig, maar Marian heeft me zo goed geholpen en over mijn angst helpen zetten! Ook compliment voor Megan.

Als een feestje

Zeer plezierig en persoonlijk. In alle rust wordt de behandeling gedaan. Ik krijg duidelijke uitleg als ik iets vraag. Zeer deskundig.

vriendelijk , op tijd en vakkundig

vriendelijk, op tijd en vakkundig

Erg vriendelijk, en mooi op tijd.

Idem

blijf er bang voor

ben er nu eenmaal bang voor en opgelucht als ik de deur weer uitga , behalve de laatste keer dit komt doordat ik terug moet komen om 2 gaatjes te laten vullen , aangezien dat ik bang ben is dit niet fijn

Gewoon top

Heel vriendelijk en ook op tijd schema

Op tijd, niet hoeven wachten. Lieve tandarts en assistente.

Tevreden

Kundige en vriendelijke medewerkers

Duidelijk

Luisterend oor

Het is allemaal perfect geregeld en de tandarts van mij is hèlemaal top. Ben er na meer dan 40 jaar tandarts Selker als tandarts gehad te hebben heel blij mee.

De mondhygiëniste is een heel aardige en bekwame dame.

Vertrouwen, vriendelijk en goed

Vertrouwen, vriendelijk en goed

perfect uitgevoerd

zie boven

Ervaring conform verwachting

Geen extra positieve maar ook geen negatieve opmerking.

Tevreden na behandeling

Vriendelijk personeel

Goede, deskundige behandeling

Prettig contact met zowel tandarts als ook met mondhygiëniste. Adequate behandeling.

Snel geholpen

Snel geholpen alleen mis ik dat ze duidelijk uitleg geven in Nederlands

Met veel zorg mijn gebit gereinigd

Top! Zeer tevreden.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!