Vriendelijk en deskundig

Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. Ben tevreden met het resultaat

Viel anders uit dan ik had verwacht

Hmmmm

Alweer een nieuw gezicht.

Nieuwe mondhygieniste. Super goed. Al 40 jaar lang 2 keer per jaar pijn aan mijn mond: de dagen na een behandeling bij de mondhygieniste. Nu uitgebreide behandeling gehad en totaal geen last erna! Ik wist niet dat het kon!

Heel prettige deskudig

Mondhygiëniste Philou en tandarts Margarita hebben mij heel goed behandeld. Ook heel vriendelijk, duidelijk en deskundig.

Positief

Profesioneel en vriendelijke mensen

Altijd goed

Onlangs bij Jacqueline geweest. Zeer vriendelijk ontvangen. Goede wn duidelijke uitleg en bovenal weer uitstekend geholpen en met een stralende glimlach weer naar huis.

Heel tevreden

100 %

alleen erg lange wachttijd dit keer.

Heel tevreden

Ben ruim 35 jaar patiënt geweest van tandarts Schreuder, Na zijn pensionering heb ik de keuze gemaakt voor tandarts Theresa da Silva. Een gouden greep. Een vakkundige tandarts en daarnaast ook heerlijk rustig en altijd in voor een gezellige babbel. Maakt het tandarts bezoek voor mij heel ontspannen.

Goed met duidelijke uitleg

Idem

Tand laten trekken zonder teveel ongemak.

Bij aanmelden was er wel iets fout gegaan met mijn afspraak. Deze stond niet genoteerd. Ondanks dat was ik wel redelijk snel aan de beurt. Voldoende verdoving. Tand netjes getroken en goed gehecht. Juiste informatie voor nazorg meegekregen en vriendelijk geholpen.

Kapotte tand gerepareerd prima werk

Goede service,stukje aan voortand gezet wat was afgebroken . Snel en goed gedaan.dank u wel.

Professional dentists and assistances

Professional dentists and staff, zero pain on both treatment in one visit. The doctor explains every step of what's going to be done, and what's already done.

Correct personeel

Correct ontvangen duidelijk uitleg van behandeling

Vakkundig geholpen

Ik kon snel terecht, de snelle check in op het scherm is ook ideaal. Daarna vakkundig geholpen. Dus zeer tevreden.

Ik wordt elke keer perfect geholpen.

De assistentes aan de telefoon zijn altijd zeer vriendelijk en helpen zo goed mogelijk om je snel een afspraak te kunnen geven (bij pijnklacht) Mijn tandarts… echt zo’n ontzettend lieve man die heel rustig en voorzichtig te werk gaat. Ik denk niet dat ik ooit een betere tandarts heb gehad. Deze mensen behandelen je niet als een nummertje, maar als een daadwerkelijk persoon. Ik ben heel tevreden over deze praktijk

Goede communicatie tussen tandarts en patiënt

Ik heb een verzoek gedaan ivm met een probleem van een vorig bezoek en daar hebben ze rekening mee gehouden. Verder heb ik alleen maar goede ervaring met mijn tandarts.

Goed en vriendelijk en vlot.

Genoeg beoordeling

Tandarts is niet mijn favoriete ding

Maar je wordt altijd gerust gesteld en als je wat voelt tijden de behandeling dan vragen ze je of je een verdoving wilt

Super geholpen

Na breuk in de kies, goed geholpen door tandarts. Kies kunnen sparen door goed advies en behandeling!!

Prettige benadering, duidelijke uitleg en gezellig praatje

Zie hierboven

De behandeling startte op de afgesproken tijd en werd zeer vakkundig uitgevoerd door de 2 dames.

Mijn behandeling werd door zowel de tandarts als de assistente zeer deskundig en patiëntvriendelijk uitgevoerd.

Altijd goed

Problemen worden op een prettige manier vakkundig en adequaat opgelost.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!