Hebben geduld met patiënt

De rust en vakkundigheid spreken mij aan

Goede tandartspraktijk

Zeer vriendelijk

Goede information

Anders dan normaal,ik heb nog geen ervaring wel vriendelijke tandarts goede en duidelijk information.

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen Tandarts was goed en prettig in de omgang. Dat geldt ook voor de tandartsassistente.

Vakkundige behandeling.

Duidelijke uitleg over het gene wat er gebeuren gaat , veel aandacht voor welzijn patiënt en voor mijn gevoel een vakkundige behandeling.

Goed!!

Goed en snel geholpen!!

Ik kan niks negatiefs bedenken

Vriendelijk deskundig personeel. Snelle deskundige behandeling. Het enige nadeel is met de rolstoel naar de praktijk moeten rollen, want stoepen in rond de markt zijn een ramp (schots en scheef)

nvt

Fijne tandarts. Heel kalm en legt alles goed uit.

Fijne tandarts, legt goed uit wat ze gaat doen voordat ze met de behandeling begint.

Fijne behandeling. Youssef was ook heel begripvol.

Fijne praktijk.

Wordt goed behandeld en ook niet lang moeten wachten.

Goed ervaring

Hoe vriendelijk met de behandeling voeren en met heel veel geduld

Ik ben tevreden over de tandarts .

Ik wil niet elke keer een mail ontvangen over hoe mijn ervaringen zijn.

Zeer tevredenstellend

De behandeling komt samen met de patiënt tot stand wat in het verleden bij andere tandartsen niet vaak gebeurde. Het voelde direct vertrouwd.

Ik was erg tevreden met de service

was erg blij met het bezoek. Vrouw Lakdimi heeft alles uitgelegd en was erg geruststellend en deskundig.

Vriendelijke behandeling

Ik ben zeer vriendelijk behandeld door zowel de preventieassistente als door de tandarts

Behandeling als prettig ervaren

Behandeling netjes op tijd volgens gemaakte afspraak.

Goede mondzorg.

Ik heb niks aan te merken,alleen de stoelen kunnen beter.

Goede uitleg

Ze stellen je op je gemak. Luisterend oor Denken met je mee Zeer attent

Tevreden

Geen op- of aanmerkingen. Ik ben tevreden.

Mijn ervaring was prettig.

Mijn tandarts was heel friendelijk en legt alles uit duidelijk voor mij. Stelde mij geruststellende.

Positief

Vriendelijk, adequaat, goede service

Vakkundig

nvt

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!