Positief

Vriendelijk, adequaat, goede service

Vakkundig

nvt

Ik was snel aan de beurt Super klantvriendelijk ontvangen en goede tandzorg. Bedankt Theresa da Silva

Prima tandheelkundig centrum

Geen extreem lange wachttijd. Prima spontane correct werkende tandarts. De tand reiniging is ook door een zeer spontane correcte medewerkster gedaan.

Fijn om iedere keer door dezelfde tandarts te worden behandeld. Prettig en persoonlijk.

Vriendelijk, zorgvuldig en efficiët

Niks te klagen

Tevreden met kennismaken van mondhygiëne

Dit was mijn eerste keer dat ik naar de mondhygiënist ging. De aanloop ernaartoe was iets onverwachts en had dus iets meer voor-informatie verwacht over wat me te wachten stond. Helaas ben ik al de 1e keer vertrokken met een offerte van over de € 1000,-

Prima behandeling.

Goede en deskundige behandeling.

Vriendelijke en deskundige hulp

Behandeling was geheel naar wens. Vriendelijke omgang. Zeer tevreden met het resultaat van mijn Invisalign behandeling.

Tevreden

Ben tevreden over de vriendelijke en geruststellende tandarts.

Echt geholpen!

Bas gaf me meer hulp met protheseschade dan dat ik had kunnen verzinnen te vragen dus ja echt geholpen!

TOP

Mijn tandarts is geweldig. alles correct opgelost. Zeer precies in haar werk.

Snel geholpen

Om 8.30 gebeld dat er een brug van het gebit los gegaan was. Om 10.00 kon ik al terecht. Gelijk geholpen en terug geplaatst.

Goed geholpen.

Zowel afspraak-administratie en tandarts prima invoelingsvermogen mbt de urgency en behandeling.

Ze heeft me heel goed verteld wat er allemaal moet gebeuren en alles op en zeer duidelijke manier.

Geen lange wachttijden.

Als je daar in de wachtkamer zit hoef je niet lang te wachten en de tandarts komt op tijd. De tandarts legt alles uit wat hij gaat doen. Voel me op mijn gemak en rustig.

Professionele vriendelijke behandeling.

Ik hoefde niet lang te wachten. De behandeling was vriendelijk en professioneel

Fijne behandeling! Zeer professioneel

Zie hierboven. Was bij Selwah, mondhygiëniste

Snelle en correcte behandeling.

Perfecte noodoplossing met een vervolgafspraak.

Te wisselend

Ik heb te vaak verschillende tandartsen

Goede kwaliteit en vriendelijke medewerkster

Goede behandeling zonder pijn en vriendelijke medewerkster

Ik vond het top dat ik binnen een week kon geholpen worden Ik werd gebeld door een firma en ik kon direct een afspraak maken Helaas heb ik zelf langere wachttijden als ik zelf bel

Flut

Ben niet behandeld, wel weer geld uit de beurs geklopt voor zogenaamde röntgenfoto’s. Verder niets gedaan, niet eens mijn tanden van tandsteen ontdaan! Denk dat ik een andere tandarts ga zoeken. Vindt dat jullie steeds meer op geldbejag uit zijn en niet op het genezen van de medemens! Ik ben goed nijdig!!

Fijne ervaring

We zijn zeer tevreden over onze tandarts.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!