vriendelijk en deskundig maar erg snel klaar.

Oke

Prima behandeling.

De behandelaar is klantvriendelijk en geeft adviezen voor het onderhoud van het gebit.

Zoals verwacht

Goed en volgens afspraak

Goede Begeleiding

Via narcodent in geleen terecht gekomen, en wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet, ik werd ontzettend goed begeleid door de intake en op elk punt gerustgesteld, en alles werd heel duidelijk uitgelegd

Goed behandeld. Duidelijke uitleg

Rustige fijne tandarts

Een hele fijne tandarts en goed geholpen

De eerste keer bij deze tandarts geweest. Luisterde goed naar mijn klachten en heeft me goed geholpen.

Precies werk

Blij dat ik cliënt ben

Geen wachttijd,meteen aan de beurt

Vriendelijke tandartsen, goed geholpen

fijne behandeling

Heel rustig, niet gehaast, neemt de tijd, duidelijke uitleg, gewoon geweldig

Zie hieronder

Altijd prima geholpen en zeer klant vriendelijk geholpen!

Tot nu toe heel goed geholpen en alles goed uitgelegd. Nu op naar de volgende stap

geheel tevreden

Leuke ontvangst, goede behandeling.

Alles was goed. Geen aanmerking

Prima,verzorging!

De behandelingen zijn altijd goed.

Vriendelijk en deskundig

Alles prima gelopen

Op tijd en snel klaar

Zeer beleefd en correct!

Mondhygienist was zeer beleefd en correct.

Goed bevallen

Het was een goeie ervaring

Prima !

Fijne, voorzichtige en deskundige behandeling.

Echt tevreden

Alles op tijd, vriendelijke en deskundige begeleiding

Kwaliteit minder

Ik ben begonnen bij Mondzorg Centraal in Geleen, bij de 'zingende' tandarts. Mede vanwege een, door vroeger opgebouwde, angst voor de tandarts. Hij legde alles fijn en goed uit, elke stap, en ging voorzichtig te werk. Nu Tandheelkundig Centrum alle klanten heeft overgenomen, vanwege pensioen, is het heel anders. Ik.heb nu al een paar nare ervaringen gehad, en krijg ook steeds meer klachten. Ik twijfel aan de expertise van de, meestal buitenlandse, tandartsen.

Veel aandacht voor de cliënt

Ik ervaar veel aandacht voor de cliënt en een zorgvuldige behandeling.

Ontvangst aan de balie.

Ontvangst aan de balie kon vriendelijker. De dames zijn in gesprek en keuren je geen blik waardig. Op zijn minst "een goede dag" met een "ogenblikje alstublieft" is de geringste verwelkoming. Om niets te zeggen en je als voorwerp te laten staan past niet. Dat ze hun gesprek af willen maken is prima maar laat wel merken dat je de nieuwe bezoeker gezien hebt. Voor het overige is de omgang met de client door de tandarts heel vriendelijk en geruststellend vertrouwelijk en deskundig.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!