cordaat en fijn geholpen

fijn

Duidelijke afspraken en snel aan de beurt.

Meestal snel aan de beurt en de tandarts is up to date. Dat kan niet elke tandarts zoals hij dat doet.

goed en vriendelijk geholpen

goede vriendelijk ontvangst en een heel goede behandeling zeer tevreden

Service wordt minder

Voor iedere behandeling een nieuwe afspraak op een andere datum.

Snel geholpen met acute klacht.

Is goed onderzocht

Vriendelijk en vakkundig. Overleg bij behandeling.

Prettig , rustig en deskundig

Gewoon mijn half jaarlijkse controle

Geen idee, moet nog behandeling ondergaan

Afspraak was snel gemaakt

goede behandeling van een 3 koppig team

Het team stelt je op je gemak. Wordt vakkundig werk verricht onder verantwoordelijkheid van de kaakchirurg, Onder de behandeling worden er korte aanwijzingen gegeven; zoals kin op de borst en hoofd opzij. Dit alles onder een geruststellende sfeer. Dank.

eindelijk goed passend

Mijn bovengebit zat telkens los maar na mijn laatste bezoek zit ie eindelijk goed Nog 1 oneffenheidje weg vijlen dan is ie perfect Chapeau voor het geduld van de technicus

Prima goed geholpen

Fantastische vakmensen!

Ik kwam voor de jaarlijkse controle en men was heel rustig en kwamen heel vakbekwaam over bij mij.Ook vertelde de tandarts precies wat hij ging doen.Zeker een aanrader voor andere patiënten.

duidelijke uitleg .

Verschillende opties zijn duidelijk uitgelegd. Zorgvuldige behandeling.

Zeer goed gerustgesteld

Hoefde niet lang te wachten en werd gerustgesteld en kreeg goedevuitleg. Ben namelijk doodsbang voor de tandarts

Alles op tijd

Controlle

Controlle,

erg goede ervaring

heel goede tandartsen praktijk. Nu het drukker is met patienten soms ook een iets langere wachttijd

snel en vakkundig geholpen

Geen problemen

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren en vooral zonder PIJN.

Menselijk.

Doen goed hun werk. Geen enge strengheid. I.v.m.verdoving. Ik ben 71 jaar. Dus ik denk nog wel is aan vroeger.

Prima geholpen

Goede voorlichting

Goed en kundig

Goed, kundig, zorgvuldig en opbouwend

op tijd en vriendelijk geholpen

Zie opmerking boven

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!