Super tevreden

Ik ben netjes geholpen, tandarts is zeer vriendelijk, attent en bekwaam.

Een goede behandeling

Mevrouw Ramos straalde rust uit en vertelde van te voren steeds wat ze ging doen. Erg fijn als je weet wat er komen gaat.

Professioneel.

Zeer nauwkeurig en secuur.Geeft een fijn gevoel dat iemand zoveel kennis van zaken heeft.

Zoals altijd TOP

Rachelle is de beste tandarts!

Keurig geholpen, zeer tevreden

Had stevige kiespijn, petje af voor de manier waarop ze dit in zeer korte tijd hebben opgelost.

Topservice!

Mooie praktijk met heel vriendelijke mensen. Ik kon er met een "spoedklusje" binnen een paar uur terecht. Ouderwetse zorg, zoals je die tegenwoordig jammer genoeg nog maar sporadisch tegenkomt. Chapeau!

Ik ben keurig geholpen

Blij mee

Correctebbenadering

Ik ben uitstekend geholpen door renata

Professioneel en klantgericht.

Fijne en duidelijke communicatie. Professionele tandarts.

Ik ben prima behandeld

De tandarts vroeg hoe het ging en gaf advies.

gewoon goed.

gewoon goed.

Fijne tandarts

Controlebezoek

Ik ben prima geholpen. Voor mij een nieuwe tandarts.

geholpen maar erg duur

voor een uurtje werk: drie vullingen en een verdoving voor het weghalen van een ontsteking door een andere tandarts acht ik dr rekening van ruim driehonderd euro te hoog! Misschien kunt u mij dit uitleggen !

Uistekend

Vakkundige tandarts ,en snel geholpen

Wordt correct geholpen

Vriendelijk personeel zowel de tandarts als de afspraak balie

Prima tandarts

Behandeling verliep net als anders goed.

Ben weer zeer netjes behandeld

Prima controle

Snelle actie, veel moeite voor mij gedaan.

Er was een stukje van een tand afgebroken, kon de volgende dag al komen en is het gemaakt, dus snelle actie!!

Weer vakkundig geholpen.

Prettig geholpen

Pijnlijke ervaring

Het boren was niet pijnlijk. Wel de wijze van behandeling was wat ruw.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!