Pijnlijke ervaring

Het boren was niet pijnlijk. Wel de wijze van behandeling was wat ruw.

Heel goed

Zoals altijd.

Veel te lange wachttijd

Ik moest 35 minuten wachten, bij binnenkomst geen excuus of uitleg. Het begrip klant stond niet hoog in het vaandel. Jammer! Voorheen geen problemen gehad of werd over uitloop gecommuniceerd.

alles goed verlopen

Behandeling naar wens

Er zijn wel helaas weinig parkeerplekken.

Uitstekend.

Vriendelijk, zeer goede uitleg over behandeling, ook tijdens behandeling. Zeer bekwaam.

Fijn

Prettig

Relaxte benadering. Professioneel.

Goed is goed

Duidelijke aanmelding

Prima geholpen en geadviseerd

Pijnlijk

Normaal dien ik geen negatieve of positieve ervaringen in. Maar aangezien naar de tandarts gaan al best prijzig is vind ik dat ze onprofessioneel zijn. Ik had een gebit schoonmaak en het deed ongelofelijk veel pijn. Ook bezeerde de arts mijn tandvlees enorm met die ragger. En ging grof om met het materiaal. Als je zoveel moet betalen voor een afspraak vind ik dat het beter gehandeld moet worden en dat je zonder enkele gevoeligheid de volgende dag wakker moet worden. Ik hoorde wel eens eerder negatieve ervaringen over de praktijk maar nu ben ik er zeker van overtuigd. De houding van de artsen is ook losjes. Voor de rest wel blij dat alles schoon is gemaakt.

Niks op aan te merken.

Ik ben prima behandeld.

Goede behandeling, prettig contact en communicatie.

Goede en duidelijke communicatie over afspraken en behandeling. Klein min puntje : afspraaktijd loopt altijd wel wat uit. Altijd later aan de beurt.

Ben op tijd geholpen en dat was wel fijn.

Ben goed geholpen door de tandarts. Hij was vriendelijk en ik was snel klaar.

met vakkennis zeer goed geholpen op een vriendelijke manier !

met vakkennis zeer goed geholpen op een vriendelijke manier ! Geholpen door een Poolse tandarts die zeer goed nederlands spreekt dat voelt prettig aan !

Goed gedaan

Goed gedaan

Heel fijn geholpen

Kundige tandarts met een fijne tandarts assistente

redelijk

ik had een afspraak om 8.50 u. Ik werd binnengeroepen ca. 9.10 u. een behoorlijke tijd dus extra wachten, niet echt plezierig!

Prima geholpen door vriendelijk personeel!

Goed.

Betrokken en deskundige medewerkers!

Op een prettige en deskundige wijze door de medewerkers ontvangen en behandeld.

kundig en vriendelijk

Ik ben blij met mijn nieuwe tandarts (Sybowski). Zij stelt op het gemak, legt uit wat er gebeurt en is kundig.

Prima geholpen !

Prima geholpen, Rachel is rustig en vriendelijk zegt wat ze gaat doen, zo ook de mevrouw Breman mondhygiëniste ook heel fijne vrouw.

Goede tandarts

Vriendelijke en ervaren tandarts

Zeer vriendelijke tandarts

Hijj stelt je op je gemak. Even een praatje en vlot en vlotte behandeling.

snel geholpen

Gewoon tevreden

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!