Super vriendelijk en behulpzaam

Ondanks ziekte en volle agenda toch gelukt een plaatsje vrij te maken voor een ‘noodgeval’. Hulde!

Tevreden

Ben tevreden over de behandeling, maar vindt het jammer dat je steeds een andere tandarts heeft. Kijk bij de beoordeling de laatste vraag, zal de naam niet weten wie mij heeft behandeld.

Goed georganiseerd, professioneel, zoals je mag verwachten.

Verdere verbetering voor mij zou zijn dat de tandarts vertelt wat er gaat gebeuren en ook tijdens de behandeling je informeert. Of dit in ieder geval van te voren afstemt. Nu lig je er bij alsof je er niet bent. Bij een eerdere tandarts was ik gewend dat je na de behandeling je mond kon spoelen. Dat werd hier niet aangeboden, was ook niet heel nodig maar zou ik wel fijn vinden.

Afraffel werk

Er is maar half gekeken. Wat ik heel bijzonder vond was dat mijn prothese tijdens de controle niet uit mijn mond is geweest. Dit was voor mij wel de druppel dus ik heb me uit laten schrijven

Slecht

Voor reparatie gebit medegedeeld dat verzekering Menzis reparatie betaald. Na 3 dagen rekening euro 420,-. Gaan niet akkoord met deze rekening. Zullen zsm antwoord krijgen. Betreffende tandheelkundige niet aanwezig. Vlgs receptioniste weet tandheelkundige niet wat verzekering dekt. Gezegd dat interne communicatie dan slecht is. Tevens medegedeeld dat rekening niet betaald zal worden.

netjes op tijd en vriendelijk

netjes op tijd en vriendelijk

Goede behandeling en prima contact,

Mooi dat ik snel terecht kon na het loslaten van mijn kroon!

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen!

Good

Everything was very good.

Prima behandeling en service

Geen wachttijd

Deskundig en professioneel!

Prothese laten vervangen. Binnen veertien dagen prima gerealiseerd!

Heel prettige en deskundige hulp.

De tandarts stelde zich eerst voor, heel prettig. Vervolgens twee foto’s laten maken. Goed advies over het terugtrekkende tandvlees

Goed en vakkundig geholpen

Werd prettig geholpen door voor mij nieuwe tandarts.

een goede ervaring

Voor controle ben ik geweest en vond de behandeling heel goed.

Nvt

Ben zeer tevreden over de praktijk

Voor spoedconsult ben ik vanwege de afwezigheid van eigen tandarts prima en deskundig geholpen door Rachel.

pijnlijk

De mondhygiëniste was erg vriendelijk en heeft goed uitgelegd, maar het was en is nog steeds erg pijnlijk. Ik kan moeilijk eten en warm en koud doet heel zeer aan mijn tanden en kiezen. Dit was eens, maar nooit meer.

Je wordt goed en rustig geholpen

Fantastisch geholpen

Al jaren lang goed en plezierig behandeld door tandarts de Booij

Begrip voor mij.

Door omstandigheden van mij tandartsbezoek gewijzigd/uitgesteld. (ziekenhuis opname en wijziging medicijnen).

Ik vind het goed omdat ik er vertrouwen in heb dat ze doen wat er gedaan moet worden

Fijn

Met alle bescheidenheid. Ik kom fijn onderhandelen over mijn verstandkies. Ik zie uit naar vullen van mijn kies.

Weinig intresse

Heel snel klaar.heb niet het idee dat er serieus gekeken werd

De behandelingen bij tandartsen prima maar bij een spoed of een afspraak willen/moeten verzetten een drama ivm wachttijd

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!