aandacht voor detail

Kundig geholpen!

vriendelijk

Jammer dat achteraf pas de gezondheids vraag gesteld werdt.

Tegenvallen

Behandeling was kort. Had gevoel dat er weinig tijd voor me was. En daardoor gevoel dat Behandeling niet zorgvuldig is gedaan. Ga kijken of ik misschien over moet stappen

Accuraat en deskundig

Helder over wat hij ging doen en liet me ook de prijs weten nadien

Uitstende tandarts

Kundig, kent je vorige keer, betrokken

Goed geholpen

Tandarts keek zorgvuldig. Legt alles goed uit. Is heel vriendelijk

Zoals altijd prima.

Zoals altijd een goed consult. Vriendelijk en capabel. Ik had het idee dat een tand wat aan het verschuiven is. Dit gemeld en dat is in de loop van de tijd mogelijk, aldus de tandarts. Zowel ik als de tandarts hebben er niet aan gedacht om een foto van mijn tanden te bekijken van een paar jaar terug, om te zien of dit daadwerkelijk zo is. Zal het de volgende keer vragen.

Vlotte behandeling

Kleine wachttijd boven de afgesproken tijd, controle op zich verliep volgens verwachting, binnen de 5 minuten klaar.

Een altijd vriendelijke benadering en behandeling ..

Goed geholpen, maar jammer van de wachttijd.

Stuk van een kies afgebroken, noodvulling gezet, dit vanwege herpes op m'n lip.Toen dit genezen was nieuwe afspraak gemaakt. Kon na twee maanden. de noodvulling was er inmiddels weer uitgevallen, dus bijna twee maanden met een kapotte kies rond gelopen. dit vond ik veel te lang. Nog overwogen om ergens anders de kies te laten repareren maar heb dit uiteindelijk niet gedaan. De kies is snek en kundig gerepareerd. Vanwege de wachttijd echter maar3 sterren.

Gewoon goed en mooi op tijd

Altijd goed kom er al jaren en nu bij Renate

werd vriendelijk en goed behandeld

snel en accuraat geholpen

Een rustige tandarts met een assistente die van aanpakken weet. Renata, prima!

Ik ben goed geholpen door de tandarts en ook de assistente was kundig

Vakkundig

Renate heeft mij vakkundig en goed geholpen weet niet haar achternaam voor vraag wie mij heeft geholpen

na een telefoontje dat ik een ontsteking had in mijn onderkaak kon ik dezelfde dag al terecht bij mijn eigen tandarts. Goed geholpen. Duidelijke uitleg wat het vervolg traject is nadat de ontsteking weg is. Vriendelijk personeel bij de receptie.

Prima behandeling.

Zeer goed een correct.

Zoals altijd naar wens.

Hoefde niet lang te wachten en de tandarts ging goed om met mijn angst

De betere tandarts!

In 15 minuut weer buiten met nieuwe vulling

Slecht

Stukje van mijn kies afgebroken wat ze nodig vind om te repareren. En dat plekje zit er al jaaaren en nu moet het ineens preventief gerepareerd worden terwijl er niks aan de hand is. En ik ben 3x afgebeld op de dag zelf dat mijn afspraak verzet werdt. En dat heeft mij uren opnemen op werk gekost....

Weer zeer tevreden met mijn tandarts.

Kom al jaren tot volle tevredenheid bij mijn tandarts M.F. de Booij.

die is positief gesteld

De behandeling is goed uitgelegd en ook zo uitgevoerd , vriendelijke behandelaar en de afspraken op de geplande tijd in de stoel.

Accuraat

Goede verzorging mondhygiëniste, vriendelijke bejegening

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!