Goede tijdschriften in de wachtkamer. Vriendelijke bejegening.

Ik werd vriendelijk welkom geheten in de wachtkamer. Alleraardigst informeerde tandarts Rachel naar mijn gezondheid, Vervolgens werd er zeer zorgvuldig naar mijn gebit gekeken. alles bij elkaar goede indruk.

Niets aan toe te voegen

Prima tandartsenpraktijk

Professioneel geholpen, vriendelijk personeel.

goede behandeling

zorgvuldig

Zeer goed geholpen En zeer op tijd

Voldoende

Lange wachttijd Snel geholpen Veel achtergrondruis

Pijnloos en plezant

Snel werk. Doeltreffende adviezen. Vriendelijke benadering.

Goede en kundige behandeling

Ik werd goed behandeld. Op een vriendelijke manier vertelde de tandarts de voortgang van de behandeling. Zij deed ook voorzichtig met mij vanwege mijn nekklachten.

Weet niet wat ik er van moet denken

Hoop vragen die ik niet meer durf te stellen omdat de tandarts per minuut geld rekent. Moet een afspraak gemaakt worden voor een nachtbeugel, geen idee waarvoor. Kreeg hier ook geen uitleg over. Moest zelf maandag terug bellen ivm afspraak voor reiniging en doorverwijzing naar kaakchirurg. Reinigen kon pas 31 okt, en de tandarts gaat zelf de verstandskiezen trekken begreep ik van zijn assistent. Geen ervaring mee, maar van vrienden en familie heb ik altijd begrepen dat een kaakchirurg dit doet. Heb hier dus geen fijn gevoel bij. Denk dat ik dan hierna opzoek ga naar een andere tandarts.

alles is oke

ja het is goed

goed behandeld

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Professioneel

Vriendelijke bejegening, duidelijke uitleg en professionele houding. Prima geholpen!

Op zich goed, maar opmerkelijk

Kwam voor een reparatie van mijn kies. Dat is op zich prima behandeld. Maar een tandarts die bij binnenkomst met z'n rug naar je toe gaat zitten, zich niet voorstelt kan echt niet. Tijdens de behandeling over je praat maar niet met mij. Niets uitlegt of toelicht. Geen instructies voor na de behandeling (mag ik eten of niet?) Over de technische behandeling, dat is natuurlijk het belangrijkste, ben ik tevreden, maar eigenlijk kan dit niet.

Snelle effectieve en proffesionele hulp van de tandarts.

Tevreden over de halfjaarlijkse controle. Er was een stukje van mn kies afgebroken, dat is gelukkig ook snel weer gerepareerd. Het is was wel 25 minuten na de gemaakte afspraak voordat ik aan de beurt was Jammer dat je je mond niet kunt spoelen. Echt goor zo een bloedsmaak in je mond.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig geholpen. Probleem.was minder dan gedacht. Was snel opgelost.

behandeling is prima en zorgvuldig.

ben blij met mijn tandarts. altijd vriendelijk ook de assistente.

Vakkundige vriendelijke en meedenkende tandarts

hele vriendelijke mensen.

vriendelijke rustige mensen.

Prima, maar jammer van de wachttijd

Vriendelijke en kundige medewerkers. Jammer dat het nooit lukt om op de afgesproken tijd geholpen te worden.

Ik ben vakkundig geholpen.

Ik werd op tijd binnen geroepen en goed geholpen. Er is preventief een foto gemaakt. Dat was alweer even geleden.

Zorgvuldig

De deskundige behandelaar heeft oog voor de individuele cliënten

Keurig op tijd aan de beurt, Fijne uitleg. Alles naar wens. Enige minpunt, waar denk ik weinig aan te doen is, is dat je je fiets nooit op de aangegeven plekken kan zetten. Altijd vol.

Positief!

-vriendelijk ontvangst -duidelijk alle handelingen vooraf uitgelegd -netjes vooraf gevraagd of er foto's gemaakt mogen worden -goede behandeling -kundig geholpen

prettig ontspannen consult

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!