Deskundig

Kon snel geholpen worden

altijd tevreden!!

29jaar zit ik bij deze tandarts de booij die heb mij van mijn trauma afgeholpen!! wie ken het niet schooltandarts was echt geen prettige tijd en tandarts in rotterdam niets beter!! dus voor mij dikke 10 voor alles.

Bijzonder aangenaam

Sylvia vertelde wat ze ging doen terwijl ik met de mond open niets kon vragen/zeggen. Na de clean-up weer een gezonde lach!

fijne tandarts , goed geholpen

een kundige tandarts. We komen als gezin al jaren en hebben een leuke band met Marc.

Goede controle

Goede controle

Goed.

zeer goed

Goed.

Goede behandeling als altijd bij deze tandarts.

Super geholpen

Ietwat te laat (5 min) binnen geroepen. Behandeling helemaal top. Goed uitgelegd en pijnloos uitgevoerd.

Veel aandacht voor patiënten

Deskundig team

uitstekend

prima hoor, netjes geholpen.

Zeer vakkundig en klantgericht/vriendelijk

Positief

Het kan niet beter.

Mijn era ring was geweldig een echte vakman.

Beleid veranderen!!

Volgens onze huidige tandarts is het beleid dat je een nieuwe afspraak moet maken om tandsteen te verwijderen, ook al is het maar een klein beetje wat naar mijn mening bij mij het geval is. Onze vorige tandarts deed dat na de controle gelijk, die sprak nooit over een beleid. Vind de hele sfeer in de praktijk er niet op vooruit gegaan, erg jammer dit.

De beste tandarts die ik ooit gehad heb

Goede en geduldige tandarts die alles goed uitlegt en uitgebreid de tijd voor je neemt. Hij heeft mij altijd perfect geholpen.

Uitstekend geholpen

Tandarts de Booij is gewoon erg deskundig, de assistente was vrolijk.

Te ruw behandeld

Behandelaar is te snel en te ruw, na behandeling nog enkele dagen een gevoelige mond gehad.

Vlug en correct behandeld

Goede ervaring

Goede ervaring alleen parkeren is een groot probleem , verder parkeren wijk malta

Snel terecht gekunt met pijnklachten

Vriendelijk te woord gestaan en zelfde dag nog terecht kunnen met pijnklachten. Rachel werkt rustig en samen met assistent Anja fijn meegedacht met oplossing bespreken

deskundige en prima service

Jammer dat ik lang moest wachten, maar verder was het pria

Helaas moest ik lang wachten voordat ik aan de beurt was, verder was het goed

Fijne praktijk en vriendelijk geholpen

Zeer aan te bevelen

mijn ervaring met de medewerkers is vriendelijkheid en voorzichtigheid

Omdat ik 4 weken daarvoor gordelroos in de rechterhelft van mijn gezicht, had gehad, nam de tandarts en assistente het beluit om mij niet te behandelen. De verschijnselen waren amper meer te zien, en ik dacht daarom zelf dat het geen obstakel meer was. Ik prijs hun besluit en hun voorzichtigheid.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!