gewoon goed !

goed !

betrokken en correct

Zie hier boven.

Matig

Laatste jaren teveel verschillende tandartsen Die hoofdzakelijk buitenlands en slecht Nederlands spreken geen goed gevoel bij

Te laat

Afspraak om 10.10 uur. Zonder enig excuus pas om 10.45 geholpen. Nieuwe tandarts stelt zich niet voor, geen hand kortom weinig empathie voor zijn patiënt. Daarna doet hij alsof ik daar nooit geweest ben en start in onduidelijke. vragen gegevens op te vragen. Behandeling zeer onvriendelijk. Weer een slechte ervaring met kwadrant. Jammer

Ik ben goed geholpen.

Goede vriendelijke tandarts en assistente.

Opnieuw een andere tandarts met andere 'regels'

Heel jammer dat ik, nadat er de vorige keer bij het maken van de afspraak specifiek werd gevraagd of ik dezelfde tandarts wilde en ik daar bevestigend op heb geantwoord, weer (de 3e in 1,5 jaar tijd) een andere tandarts had. Er was geen assistente bezig, wat kan gebeuren, waardoor het langzaam ging, maar ik wel voor 15 min schoonmaken een rekening ontvang....

Goed !!

Mijn ervaring met tandheelkundig Centrum Kwadrant is uitstekend !

snel en kundig

prettige ontvangst. Maar houdt zich niet aan het tijdschema. +/- 20 minuten te laat aan de beurt

Super snel geholpen bij kwadrant! Lieve tandartsen en assistenten die je op je gemak stellen. Zeer kundig!

Uitstekend, en ook nog eens op tijd

Zo als altijd prima geholpen

Perfect gegaan.

Alles goed zonder een centje pijn tijdens en na de behandeling.

Niet tevreden

Werd aangeraden reinigen gebit, meer een tandenborstel met tandpasta, waar ook nog 10 minuten voor gerekend werd, nota moet nog komen. Ook had kapotte nachtbeugel bij me. Moest volgens tandarts naar tandtechnieker. Kon volgende dag al terrecht. Ook bij quadrant, kreeg te horen: moet je niet bij mij zijn maar bij een tandarts, gelukkig ging deze man naar een tandarts die er wel verstand van had, ben alleen benieuwd of ik hier ook een rekening van krijg. Werken hier meer tandartsen, maar deze was voor mij eens en nooit meer

Correct en deskundig

Uitstekend en professioneel

Met directheid en vakkundigheid geholpen

Correct geholpen

Goed voorlichting vooraf

Fijne tandarts

Hele fijne tandarts, legt alles prima uit. Is heel rustig en vakkundig.

Kloppend

Bezoek,behandeling en indruk is kloppend. Precies zoals verwacht.

Tevreden.

Prettig geholpen

Prima geholpen

De mondhygiëniste heeft mijn gebit prima schoongemaakt.

Altijd professioneel en gezellig ook voor kinderen

Altijd professioneel en gezellig ook voor kinderen

Heel goed en prettig

Heel ontspannen en alles is perfect Gegaan ,heel fijn om tandarts de Booij te mogen zijn ,ik hoop wel dat jullie dat door geven.

slecht

ik wil niet een bepaalde tijd opgedrongen krijjgen . Hoezo ik heb geen keus , alleen op zaterdag mondhygenist heel ondoordacht , ben van plan te veranderen van praktijk .

Geweldig.

Ik ben geholpen door de invalkracht (vakantie) Geweldig, heel netjes, keurig, vriendelijk, attent. Jammer dat hij er niet altijd is.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!