goed geholpen en op tijd

???

zeer deskundig geholpen

Met onverwachte gebitsschade ben ik snel tussendoor geholpen, vlot en deskundig.

Zoals al tientallen jaren erg goed geholpen door tandarts De Booij.

Tandarts De Booij is zeer deskundig, vriendelijk en legt goed uit wat er aan de hand is, wat de mogelijkheden zijn en wat zijn advies is.

Prima geholpen

Prima geholpen

prima service en goede tips

prima service

top!

geen verbeterpunten

Ok

Ok

lange tijd wachten voor het maken van nieuwe afspraak

De tandarts wist niet precies hoe lang het duurt tussen plaatsen van de implantaat en nieuwe kroon. Volgens kaakchirurg is er een brief gestuurd waarin dit in staat. Tijdens bezoek van de controle wordt er weinig gezegd. Ik moest vragen of er goed gepoetst was, of tandvlees goed was en hoe verder voor nieuwe kroon. De tandartsassistente kwam halverwege binnen. Vind ik storend. Ik heb al meerdere malen meegemaakt, dat dit gebeurde. Vorige keer, tijdens een lange ingrijpende behandeling, liep ze telkens weg. Tot ergenis van mijn (vroegere) tandarts. Ik ben niet tevreden over mijn behandeling. Ik heb zelf nog veel moeten regelen en nu moet ik héél lang wachten voor de volgende afspraken. Volgens de secretaresse komt dit, omdat het druk is en vanwege de vakanties.

Kwaliteit perfect, duurt wel ruim 6 weken

Na constateren van gaatje is pas na 6 weken ruimte voor herstel. Behandeling is als altijd perfect en kundig uitgevoerd. Assistenten, ondanks nog in opleiding, zijn al goed en worden door tandarts goed begeleid

Ik heb mijn bezoek als prettig ervaren

Weer zeer vakkundig geholpen.

Omdat er een klein stukje was afgebroken van een kies en ruw aanvoelde, een foto naar de tandarts gestuurd, waarna snel een afspraak ingepland kon worden en binnen no-time was de kies weer gerepareerd en voelt weer mooi glad aan. Zeer tevreden!

Meedenkend en meelevend

Zeer betrokken bij mij en goed in het werk

Rachel is een topper

Ben door Rachel iedere keer verteld wat zij ging doen. Ik hoop dat de nieuwe kroon goed blijft zitten,Rachel heeft goed haar best gedaan.

Aardige en goede tandarts

Ze was aardig en legde alles goed uit. En ze en de assistent werkten snel en goed.

Goed geholpen

Bij de mondhygiënist geweest en werd netjes geholpen, alles wat ze ging doen vertelde ze netjes

Heel vriendelijk, ik ben n.l doodsbang

Vakman de tandarts die mij geholpen heeft!

Vakman en ben goed geholpen.

goed behandeld

Ruim voldoende

Prettige benadering, wel vervelend een half uur later aan de beurt te zijn. Er wordt van mij verwacht, terecht, op tijd te zijn en dan een half uur moet wachten vind ik erg onprettig

Deskundig en klantvriendelijk

Vriendelijke ontvangst. Beperkte wachttijd Deskundige behandeling Vriendschappelijke benadering Goed advies voor onderhoud gebit

Top!

Mijn tanden zijn in tijden niet zo goed schoongemaakt. Heel erg blij mee!

Ik ben tevreden over de manier waarop ik ben geholpen.

Alleen jammer dat het zo lang duurt voordat ik kan terug komen voor verdere behandeling.

25 minuten gewacht

Tandarts was heel aardig en alles, ik hoorde om 11:40 aan de beurt te zijn, ik was pas om 12:05 aan de beurt, ik heb 25 min gewacht. Als jullie uitlopen laat het dan op ten minste aan jullie patiënten weten.

Goede zorg

Ik ben goed geholpen door de tand technieker. Helaas zijn mijn afspraken meerdere keren verzet waardoor ik erg lang heb moeten wachten op de plaatsing van mijn (onder)klik gebit. Helaas vind men niet dat mijn boven gebit in aanmerking komt voor vernieuwing bij mijn nieuwe onderkaak klikgebit. Daardoor is mijn blik en lach echt niet naar mijn zin. Veel geld betalen en helaas nog niet naar mijn zin.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!