Nvt

Uitstekend!

Snelle afspraak was mogelijk, correcte behandeling en goede informatie over de mogelijkheden. Ben zeer tevreden.

Vriendelijke, rustige benadering

In alle rust word jouw gebit nagekeken. Vragen worden vriendelijk beantwoord.

Een prettige ervaring. Keurig op tijd, snel en accuraat geholpen.

zie boven

we zijn rustig duidelijk en netjes behandeld

zie boven

prima behandeling

Ik vond de behandeling prima

Een twijfelachtige tandarts.

Hij had >25 minuten nodig om tot een plan van aanpak te komen. En daar moest ik hem zelfs to pushen.

Zeer fijn geholpen!

Onbekende tandarts; maar zeer kundig en professioneel geholpen! Fijn dat mijn afspraak op dezelfde dag kon doorgaan ondanks afwezigheid van eigen tandarts door ziekte. Ook de assistente was zeer vriendelijk en begaan!

naar mijn weten kan ik niet anders zeggen dan dat het goed is verlopen

Goede zorg

Moest bij mondhygiëne zijn. Ik heb gevoelige tanden en werd goed rekening mee gehouden Alleen de lokatie...en midden op de dag daar een parkeerplaats vinden is 1 groot drama

Netjes, vertrouwen in behandelaar

Vertrouwen in behandelaar

Altijd comfortabel

Ik ben altijd tevreden met ontvangst en de deskundigheid van de arts. Voel me altijd op mn gemak doordat ik gewoon zie dat ze het beste willen bieden als het gaat om je mondgezondheid. Groot compliment voor iedereen.

Snel, vakkundig en perfect eind resultaat!

Snel, vakkundig en perfect eind resultaat!

Prettig

Familie

Vakmanschap

Prima werk verricht door Rachel!

Jammer dat ik even moest wachten voor mijn afspraak waardoor ik mijn vokgende afspraak moest gaan verzetten. Vervolgens heeft ze mij uitstekend behandeld. Goede uitleg over het probleem en haar aanpak.

Vriendelijk en bekwaam

Bekwaam personeel die ook goed uitleggen wat en waarom ze iets doen

Prima tandzorg

Keurig op tijd geholpen op een prettige wijze.

Vlotte en goede behandelingen en sdvies.

Prima controle

De controle was prima, maar wat ik heel raar vind. Ik had om 8:00 uur een afspraak, als 1e patiënt, en dan moet ik nog tot 8:10 wachten in de wachtkamer. Maak dan geen afspraak om 8:00 uur!

Vriendelijk en vakkundig

Afspraken worden nogal eens veranderd dat is jammer maar ik begrijp dat als er personeels terkort is het moeilijk is alles op te lossen.

Tevreden

Voelde mij als mens behandeld, ondanks dat ik voor een nieuwe vulling van een tand kwam.

Goed advies gekregen

prima ervaring

prima ervaring

prima tandarts

Ging prima

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!