Fijn dat ik met klachten tussendoor kon op het spreekuur

Fijn dat ik met klachten tussendoor kon op het spreekuur

Naar behoren geholpen.

Ik werd perfect geholpen door een tandarts in opleiding.

Vriendelijk,en goed behandeld

Uitstekende betrokken en deskundige Renate.

Was deze week om een stukje afgebroken hoektand (was ooit eerder aangezet) te laten repareren. Met verbluffend goed resultaat. Onzichtbaar hersteld. Vakwerk. Direct vervolgafspraak gemaakt om voortand (ook met aangezet stukje) volgende keer iets in te korten. Is namelijk iets langer dan andere snijtand. Verheug mij erop.

Goede en vriendelijke behandeling.

Altijd rustig, vriendelijk en behulpzaam. Ook alles uitleggen en benoemen.

x

xcz

Goed en vakkundig geholpen

Met spoed richting de tandarts ivm ontstoken kies. Dhr van Zee heeft mij goed en vakkundig geholpen , dank daarvoor.

Erg fijn!

Lieve en vooral goede service. Alles is goed overleg.

Matig

Ik had geen gaatjes, maar naar aanleiding van een foto had ik er ineens 7. De tandarts ging opeens opzoek naar de allerkleinste gaatjes. Verder kreeg werd er een oordeel geveld. Ik had veel gaatjes en dat kwam door mezelf want als ik niet zoveel suiker zou drinken en snoep zou eten, dan had ik geen gaatjes. Ik vind zo'n oordeel niet op zijn plek. Mijn leven lang heb ik een slecht gebit gehad terwijl ik goed eet en drink en niet ongezond leef. Nu gaan ze er direct vanuit dat ik dingen verkeerd doe terwijl ze de situatie niet eens weten (nieuwe tandarts, na pensioen van dhr. Klaver)

ben blij met deze aardige tandarts en medewerkers

altijd vriendelijke behandeling en kundig. heel prettig

Goed geholpen en goede informatie gekregen

Goed geholpen en goede informatie gekregen

Ingrijpend.

mijn afspraak had te maken met een afgebroken kies. Ter plaatse leek het nodig te kies te moeten trekken. Bij het trekken brokkelde de kies af, waardoor er flink geïmproviseerd moest worden door de tandarts. Het vergde zoveel tijd, dat de tandarts moest besluiten andere patiënten te moeten benaderen voor het afzeggen c.q. het verzetten van hun afspraak. Gaandeweg bleek de tandarts niet bij machte de kies in zijn geheel te kunnen verwijderen. Een tweede tandarts werd er bij geroepen, die -na het bijzetten van extra verdoving- uiteindelijk te laatste resten wel te kunnen verwijderen.

Uitstekend .

Bij controle en reiniging van tandsteen ontdekt tandarts de Booij een verdacht plekje ; X-ray foto toont vermoedelijk 'n wortel ontsteking (van een kies) ; na uitleg, resulteert overleg - dezelfde dag- in afspraak met kaakchirurg te Zierikzee de volgende week.

fijn contackt met de tandartsen

het is jammer dat de dames zich niet voorgesteld hebben jammer want ze waren heel rustig en ik voelde op mijn gemak

Klantonvriendelijk

Afspraak maken voor de mondhygienste was niet mogelijk, vanwege instructie aan nieuwe medewerkers. Dit werd pas medegedeeld, nadat ik al 10 minuten stond te wachten. Er stonden 3 medewerkers bij de balie!

werd op tijd en goed geholpen

zie boven.

positief

Bekwame intake ,informatie en bekwame en vriendelijke behandeling Met vriendelijke groet Hubert van Damme

Fijne tandarts

Er wordt goed overlegd, op afspraak wordt je goed geholpen.

netjes op tijd

netjes op tijd maar jammer als er behandeling moet dat pas een maand later kan.

M de booij is een prima tandarts en is duidelijk

Prima !!!

vriendelijk en rustig

Vriendelijk ontvangen , vraag werd netjes beantwoord.

Snel en kundig behandeld.

Snel en kundig behandeld.

Goed geholpen

Er wordt goed gekeken wat het beste is. Proberen zoveel mogelijk het gebit te behouden.

De tandarts is goed, maar ik was een half uur later dan gepland aan de beurt.

Waardeloos om zo lang te moeten wachten. Kwaliteit is goed. En ik vind het vrij idioot om op een scherm te melden dat ik er ben, terwijl er drie medewerkers achter de balie ernaast zitten. Erg onpersoonlijk. Overigens heb ik nooit eerder hoeven wachten, dus ik beschouw het als een uitzondering.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!