Goed geholpen

Er werd tijd genomen om mijn klacht te bespreken. Dit was een accuut probleem. Opties zijn gesproken. En ik had geluk dat in meteen behandeld kon worden. Zeer tevreden Door Rob geholpen

Uitstekende behandeling en erg vriendelijk

Gewoon prima zoal je van de tandarts mag verwachten

Prima tandarts Jasmine

Jammer dat zij weg gaat/moet! Zij is een prima tandarts.

vriendelijk, aardig, professioneel, op tijd

Zoals altijd bij tandarts De Booij vriendelijk ontvangen en mijn gebit nauwkeurig onderzocht..

snelle effectieve controle

zie hierboven

Behandelin prima, wachttijd drama

De tandarts is erg goed en vakkundig. Iets wat heel vervelend is de altijd uitloop die er is. Weinig respectvol voor agenda's van de patiënt die ook een planning heeft. Los dit probleem op, nog nooit voorgekomen dat ik op tijd geholpen werd.

Wij zijn prima behandeld

Goede controle en aandacht voor de klachten

Super vakkundig

Ontstoken kies verwijderd

B

Top!

Prima, moest kwartier wachten, dat is het enige

Goed, vakkundig geholpen, aardige tandarts

Prettig en kundig

Ben er weer een half jaar vanaf

Snel, pijnloos en vriendelijk geholpen.

prima geholpen

de afspraak was ook op tijd .dus wat wil een mens nog mee

Verbaasd

Ik kwam even vragen welke vervolgafspraak ik moet maken. Tot mij. Verbazing krijg ik een rekening!!!! Had beter kunnen bellen

vriendelijke mensen

rustig geholpen

Het ging prima

Het is prima verlopen.

Erg tevreden

Het was even wennen het ondergebit zat nog wat los en de olgende dag zat het goed. Even nog terug voor 2 pijnplekjes en dan is het tot tevredenheid bij jullie gemaakt

Slecht

Slecht vanwege het feit dat er niets is gedaan behalve een beetje gekletst. Dure offerte waarvan ik meer dan de helft zelf zou moeten betalen.

Het geld bepaalt de tandheelkundige zorg

Ave, Mijn vertrouwen in de tandheelkunde zorg is geknakt nadat Kwadrant is overgenomen door een ……..? Equitybeleggers……? Nietsvermoedend werd ik afgelopen vrijdag behandeld door een kundige tandarts die ik verder niet ken. Hij heeft in een zeer korte tijdspanne mijn tanden gecontroleerd. Hij stelde vast dat een stukje vulling was verdwenen. Hij besloot die vulling de herstellen omdat het maar weinig tijd zou kosten. Het herstel heeft hij samen met de assistente kundig verricht. Tot mijn niet geringe verbazing was de behandeling daarna voorbij. In tegenstelling tot de afspraak die we met de receptie eerder hadden gemaakt was er blijkbaar geen tijd om mijn tandsteen te verwijderen. Die behandeling moet verricht worden door een mondhygiëniste. De assistente liep met ons mee naar de receptie om de afspraak te regelen en ook de vervolgafspraak voor de tandartscontrole. Tot haar en onze grote verbazing was de receptie geheel verlaten. Het was 15.30 uur. Zeer merkwaardig en teleurstellend. Conclusie: wij moeten maandag weer gaan proberen afspraken te maken waarvan we maar moeten afwachten wat ervan terechtkomt. Ik voel mij als patiënt niet serieus genomen en ben dan ook zeer benieuwd naar de reactie van uw bedrijf op mijn actie. Met de meeste hoogachting, Giel Timmermans

Ik ben heel ontevreden

Ik heb een afspraak gemaakt voor een tandheelkundige controle en tandsteenverwijdering. Tijdens de afspraak bleek dat het niet de bedoeling was om tandsteen te laten verwijderen. Dat is op een summiere wijze gebeurd. Door omstandigheden, mijn tandarts bleef langer met zwangerschapsverlof dan gepand, monnik pas na een jaar op controle komen in plaats van na een halfjaar. Vervolgens was het na de afspraak niet mogelijk om een nieuwe afspraak te maken omdat de baliemedewerkers al naar huis waren (vrijdagmiddag 15:30 uur) Ik ben heel ontevreden over deze afspraak.

Prima en correcte behandeling

Vriendelijke en rustige persoon

Prettige tandarts

Stelt mij direct gerust omdat ik bang ben voor een tandarts. Heb veel vertrouwen in haar.

prima tandarts

Had een controle-afspraak bij tandarts de Booy, gelukkig weinig nodig, is een rustige tandarts

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!