Ik was gebeld of ik eerder kon komen en toen was er een nieuwe assistente en tandarts, was leuk kennis maken en hoop die volgende keer weer te zien
Positive en vakkundig
Werd erg fijn behandeld!
Altijd vriendelijk en vakkundig !
De binnenkomst is erg onpersoonlijk, met het inloggen op het scherm. De mederwerkers achter de balie kijken niet op als ke goedemorgen zegt, dat vind een minpunt
Rustige tandarts die duidelijk aandacht heeft voor de persoon die wordt behandelt.
Bij tandarts Rob Zee: vriendelijke, rustige uitstraling, m.i. deskundige controle. Hoop deze tandarts volgende keer weer te zien
prettig ontvangst , vriendelijke tandarts en assistente
Prima behandeling, zeer kundig.
Mijn vrouw werd op een perfecte en correcte wijze geholpen en geïnformeerde over de vervolg behandeling PRIMA.
Keurig op tijd, deskundige behandeling, goede organisatie
Goed, snel en vriendelijk geholpen
Korte wachttijd, snel en goed geholpen, vriendelijke arts en assistente.
Controle met het gezin. Deskundig geholpen
Snel en pijnloos geholpen door tandarts De Booij
Hij maakt op mij een ervaren en kundige indruk. Geen klagen.
vriendelijk, kon gelijk komen met een noodgeval, wat pijnlijk was en is ook gelijk verholpen
zorgvuldig, secuur
Er is enorm rekening gehouden met mijn angst. Super lieve tandarts en assistente Maar je moet bijna twee maanden wachten op een plek om een gaatje te vullen. Dus geen aanbeveling voor nieuwe klanten. Ik meen ook dat er een patiënt stop is nu. Anders absoluut een 9.
Vanaf het moment dat je in de praktijk binnenkomt wordt er professioneel voor je gezorgd. Ze kennen je als klant en je wordt persoonlijk benadert.
Heel vriendelijk behandeld
Tandarts is vriendelijk en ontspannen, stelt je op je gemak. Mijn gebit is goed bekeken ook met röntgenfoto's. Vervolgens goed advies gekregen over enkele risico's (holte onder kroon en slijtage elementen door kaakklemmen).
Grachtweg 24
4301 KJ Zierikzee
Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!