Vertrouwd en zorgvuldigheid

Vriendelijke en geruststellende zorg tijdens de behandeling

Top !

Vriendelijk, professioneel en begaan.

Zeer kundige mondhygiënist op zaterdag!

Dankzij de deskundigheid van de manlijke mondhygiënist op zaterdag (naam kwijt) heb ik geen pijn meer in mijn mond en is de Parodontitis afgenomen. Mijn beoordeling betreft alleen ZIJN handelen. Tandarts Rachel is niet kundig, zij ziet problemen in de mond niet waardoor er veel mis is gegaan en niet alleen bij mij.

Veel geldverdienen in korte tijd

Waar vroeger controle en tandsteen verwijderen in 1 consult konden, moet nu een dubbele afspraak voor ingepland worden. Dat is op zich niet erg maar wel als je dus nu voor 20 minuten betaald en toch binnen 10 minuten buiten staat. Ik vind het jammer. Iedereen wil een mooi gebit maar door de kosten ga je er toch tegen op zien. Het gaat een beetje op snel geld verdienen lijken. Dat vind ik jammer

Vriendelijk en professioneel

Professioneel geholpen. Fijne begroeting en heel vriendelijk, ook tijdens de behandeling. Duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren.

Prima tandarts

Gied geregeld, snel aan de beurt

Goed.

Goed en klant vriendelijk.

Prima geholpen, snel aan de beurt

Niks op aan te merken. Erg aardige tandarts en assistent.

Netjes

Goede behandeling en vriendelijk

Proffessioneel en vriendelijk

Proffessioneel en vriendelijk

Patiënt vriendelijk. Voor rolstoelgebruiker behandelkamer op begane grond.

Correct en vriendelijk.

Zeer tevreden met tandarts, minder met balie

Mijn ervaring met de tandarts Renata is uitstekend! Minder is mijn ervaring met de balie...ik had ruim van tevoren gebeld omdat er van tevoren met de tandarts moest worden overlegd ivm een antibioticakuur voor de behandeling (na een knieprothese). De baliemedewerkster heeft dat pas de ochtend van de behandeling zelf doorgegeven, waardoor ik voor niets gekomen ben en dus nog een ochtend vrij moest nemen. Toen ik dat aangekaart heb bij de balie was helemaal niemand verantwoordelijk en een sorry kon er ook niet af.

Zoals het hoort

Fijn hoe er wordt meegedacht

Ik heb mijn tanden laten bleken via een kuur die door de tandarts is verzorgd. Het was erg fijn om vooraf heldere uitleg te krijgen, inclusief het scheppen van realistische verwachtingen over het eindresultaat (tint, duur), eventuele risico's van het proces en instructies voor de nazorg. Ik ben ook heel tevreden met het eindresultaat. Mocht je overwegen om je tanden te bleken voor een (natuurlijke) witte lach, dan kan ik zeker aanbevelen om het bij Kwadrant te doen.

Altijd heel prettig en duidelijk

Altijd heel prettig en duidelijk

alles prima verlopen

Fijn dat het op zaterdag kan en qua tijd keurig op schema, keurig geholpen en verder alles prima

Ik wordt altijd goed geholpen

Ik moest veel te lang wachten voordat ik aan de beurt was.

Ik had om 10.00 een afspraak en werd pas om 10.50 geholpen. Het is begrijpelijk dat voorgaande afspraken kunnen uitlopen, maar het was wel fijn geweest als er dan gecommuniceerd werd dat de afspraken uitliepen en dat er een wachttijd was van ca 45 minuten. Nu zat ik daar zonder iets te weten en vroeg ik me af of ik me wel goed had aangemeld.

Professioneel en volgens afspraak

Goed en volgens schema

je wordt goed geholpen

professioneel

goede en professionele kundige tandarts

Prima geholpen

Prima geholpen

Een goede ervaring, ikzelf heb nogal een flinke angst voor de tandarts ik had dit aangegeven bij de mevrouw in kwestie die vervolgens mij rustig uitlegde wat ze ging doen en dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!