mijn ervaring is goed

mijn ervaring is goed de mensen zijn vriendelijk je wordt goed geholpen

Het is altijd een prima ervaring bij het centrum.

De welkomstdesk is makkelijk te bedienen en overzichtelijk. Wachtruimte is prima, fijn dat de magazines weer terug zijn. Dames van de receptie zijn ook erg vriendelijk. Ik heb zelf gelukkig weinig aan mijn gebit, dus de ervaring bij de tandarts is ook prima.

Aardige tandarts

Ik moest op zaterdag omdat jullie mijn eerdere afspraak afgebeld hadden. Nu was er die ziekte zelfs geen assistente voor de tandarts. Gelukkig had ik niets, maar anders is dat natuurlijk niet handig. Tandarts zelf heel aardig en steekt je wel o je gemak al weet ik niet wie het precies was (geen naam)

Invaller voor tandarts de Booij was een verrassing

Wel grondig het werk gedaan

Slecht

Tandarts Renate luistert niet, negeert mijn klacht. Drie maal de zelfde vraag gesteld.

goed geholpen

geen problemen dus behandeling alleen controle

Goed geholpen

Deskundig advies, correct behandeld

Niet positief

Geen duidelijke communicatie

Prima controle

Prima controle, kundig, op tijd. Jammer dat de mondhygiëne niet gelijk door ging vanwege ziekte. Ik vind alles in één afspraak heel belangrijk

Betrokken

Nam de tijd om zaken uit te leggen en maakte contact.

Goede controle en fijne behandeling

Snelle behandeling van probleem

goede behandeling gehad

keurig geholpen door Renata

Prettig

Prettige mensen, en dat reparatie van proteze zo snel kon, toppie.

Prima ontvagen

Goed alleen wat lange wachttijd

Slecht

Was 6 Aug. j.l. voor controle. De behadelende tandarts zag iets waar ze geen road mee wist. Ze zou dit voorleggen aan een college en mij daar over informeren. Hetgeen tot nu toe niet is gedaan. Afgelopen zondag brak 1 van mijn snijtaden. Maandag een afspraak gemaakt. Kon dinsdag terecht bij dezelfde tandarts als van de controle. Ze heeft geconstateerd dat de tand gebroken was maar heeft er niets aan gedaan. Ik moet een nieuwe afspraak maken met een college. De dame van de afspraak zei me dat college tandarts maandag 2 Dec. wel 10 minuten tijdens voor me heeft. Dus weer alleen een controle? Dit schiet dus niet op en zit ik nog steeds met een losse tand in mijn mond.

Duidelijkheid

Prettige uitleg

Prima geholpen en vriendelijk

Prima tandarts, vriendelijke balie

Aardige en ervaren tandarts de Booy. Vriendelijke hulpvaardige balie medewerkers. Opmerking: Mogelijk slechts een niet structureel probleem, maar de responstijd op een, via de website, aangevraagde afspraak was te lang- meerdere dagen- Toen toch maar gebeld en direct en prima geholpen.

prima!

Hoewel op zich geen verdere behandeling nodig was na de controle werd wel geadviseerd het gebit door een kaakchirurg te laten bekijken ivm. mogelijk een paar gaatjes tussen kaak en brug. Daarvoor is reeds een afspraak gemaakt. Duidt op zorgvuldigheid.

Zie hieronder!!!!

Goede en duidelijke afspraken, op tijd geholpen door een deskundige en zorgvuldig werkende tandarts en assistentes. verdere uitleg is overbodig.

Lange wachtttijd

Ik had een afspraak om 5 over 10 bij tandarts de Booij. Om kwart over 12 stond ik weer buiten. Dat kan gebeuren, maar ik zou het dan wel op prijs stellen dat dat even gemeld wordt dat het uitloopt. Had ook het idee dat hij gestrest was wat voor zijn assistent niet aangenaam was . Dan lig je niet echt op je gemak in de stoel. Ik heb trouwens wel veel vertrouwen in de tandarts z’n kunde hoor.

Vriendelijk en wederom goed geholpen

Aandacht, vriendelijk en weer keurig geholpen.

onpersoonlijk, niet luisteren

1) tandarts Renate is te laat. 2) elke handeling die voormalig tandarts F. van der Vliet deed tijdens de halfjaarlijkse controle daar moet ik nu allemaal separate losse afspraken voor maken. 3) op vragen en feedback wordt niet geantwoord. 4) ik voel me als cliënt niet serieus genomen.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!