onpersoonlijk, niet luisteren

1) tandarts Renate is te laat. 2) elke handeling die voormalig tandarts F. van der Vliet deed tijdens de halfjaarlijkse controle daar moet ik nu allemaal separate losse afspraken voor maken. 3) op vragen en feedback wordt niet geantwoord. 4) ik voel me als cliënt niet serieus genomen.

Redelijk

Alhoewel het mij opvalt dat ik vroeger bij Frank van der Vliet als er een gaatje werd geconstateerd binnen een week tot twee weken aan de beurt was. En dat ik nu hiervoor 10 weken moet wachten. Dit vind ik persoonlijk veel te lang.

Zeer Tevreden

Fijne en deskundige tandarts.

Een rustige adequate manier van werken.

Op tijd en professioneel werk geleverd

Een niet alledaags ‘probleem’ zorgvuldig afgehandeld. Hopelijk voor jaren opgelost.

correct maar wachten

correct en prettig behandeld maar lang wachten

Rustig en deskundig

Rachel straalt een heerlijke rust uit en ze is ook nog eens vriendelijk!! Dat is voor mij al de helft van de behandeling

Prima geholpen

Duidelijk, deskundig en vriendelijke benadering

Prima, alleen iets te lange wachttijd

Idem

Deskundigheid & Duidelijkheid, snelle diagnose en ingrijpen indien nodig .

Ik wordt goed geholpen.Er is goed naar mij geluisterd.

Zeer vakkundig geholpen

Zie boven

Ik ben goed en op een prettige manier geholpen.

Ik ben op tijd geholpen. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Mij werd de vrije keus gedaan voor een foto

heel tevreden

snel geholpen en vriendelijk

Gaatje is goed gevuld.

Prima geholpen

Ik kon snel terecht voor controle. Toen mijn kies af was gebroken, moest ik 3 maanden wachten voor ik terecht kon. Dat was was minder fijn. Maar verder fijn geholpen.

uitstekend

Agnieszka is een hele lieve en vakbekwame tandarts. Ze stelt je op je gemak en legt goed uit wat ze gaat doen.

relax

ontspannen bezoek

Wat de behandeling betreft van onze tandarts, Geweldig

Mijn ervaring met de tandarts, al omschreven hierboven, Geweldig. Wat een aandacht puntje is, de e-mail bereikbaarheid, bij het schrijven van het juiste e-mail adres geen ontvangst bij de receptie, en dus ook geen antwoord op vragen?

Geweldige professionele behandeling

Keurig op tijd. Goede behandeling. Vriendelijk.

Werd goed uitgelegd wat ze ging doen. Ze was kalm en dat gaf mij een goed gevoel.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!