Ontspannen tandartsbezoek.

Va A tot Z is het top. Van uit rust wordt er gewerkt. Men is (Tandarts en assistentes): - Vriendelijk - deskundig - vertrouwd Wij komen er 2x per jaar en kijken er niet tegen op.

Altijd goed

Fijn en zorgvuldig

Goede en vriendelijk professionals

Deskundig

Gelijk geholpen, zeer vriendelijk personeel, gevengoed advies

Goed en snel

Goede. deskundige behandeling.

Kundige en tandheelkundige behandeling gehad.

Zoals altijd weer met veel vak [vrouws] schap geholpen.

Ik word meestal op tijd geholpen en vakkundig en goed verzorgd.

goed geholpen

heel erg goed geholpen 10

Top gedaan

Comfortabel uitgevoerde gebitsreiniging zonder enig ongemak.

altijd weer perfect

Op tijd en vriendelijk, vlot en vakkundig, zowel balie (Ellen)en tandarts Willemijn, als de preventieassistente Nynke Dames, dank.

In één woord: Perfect.

Uit ijdelheid 3 oude zwarte vullingen uit drie kiezen laten vervangen door vullingen op kleur. Onverdoofd, geen centje pijn, bij iedere handeling tekst en uitleg. Daarnaast over mijn hoofd een gesprek over wonen en kerstdagen. Heel gezellig als jezelf 50 minuten in de stoel ligt en je mond moet houden. Maar het resultaat telt en daar ben ik blij mee. Fijne dagen toegewenst en tot volgend jaar.

goed geholpen

Ik ben dit heel goed geholpen ik durf nu weer terug te komen

Niet heel fijn!

Ik moet te lang wachten voor een nieuwe prothese, ik vind dat her eerder kan. Bovendien moest er kalk verwijderd worden dat er niet zat .

Gewoon goed geholpen

Verder geen aanvulling

Top geholpen!

Kon snel terecht nadat ik in het weekend last begon te krijgen van m’n kies. Bleek een gaatje te zijn en dat is meteen verholpen zonder pijn en/of klachten. Heel blij mee!

Goed.

Afspraken maken lukt meestal goed als de rede ervan noodzakelijk is, wordt er altijd een afspraak gemaakt binnen korte tijd.

Super!

Voel me altijd op mn gemak bij deze praktijk

Prima geholpen

Prima geholpen en duidelijk uitleg

Behandeling grondig en vriendelijk.

Zie boven.

Prima halfjaarlijkse controle

Zoals altijd fijn geholpen. Altijd meelevend en gemoedelijk.

Ik ben heel goed geholpen

Ze zijn allemaal vriendelijk en mee levend.

Positief

Het was de 1ste keer voor mij bij een nieuwe tandarts. Heb het gesprek en behandeling heel positief ervaren.

prima contact, deskundig

Tot nu geen opmerkingen.

Moet het ervaren

Je wordt heel vriendelijk geholpen Alleen zou het goed zijn om te vermelden van dit gene door wie je een afspraak hebt, of geholpen wordt.

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!