Er zit altijd een puntje van verbetering

Fijne praktijk

Kan er niks negatiefs over zeggen, hele fijne medewerkers. Praktijk is schoon en netjes.

Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen ook door de assistente ivm angst.

Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen ook door de assistente ivm angst.

Altijd tevreden

Geeft altijd goede advies en service

GEWELDIG !!!

Sinds ik bij jullie kom is mijn angst voor de Tandarts echt helemaal weg !! Je word heel Goed begeleid, héél Vriendelijk Personeel en er is altijd wel tijd voor een geintje ... Heel Tof

Prima bedrijf

Snel netjes geholpen op tijd

Prima bedrijf

Snel netjes geholpen op tijd

Ik word altijd goed geholpen en als ik vragen heb kan ik die gewoon stellen en krijg ik een goed normaal antwoord.

Heel goed

Heel goed

Snel een afspraak gekregen. Tussen 2 controle afspraken door en prettig en goed geholpen

Altijd vriendelijk

Naar de tandarts gaan is nooit leuk. Deze mensen zijn zo vriendelijk en leggen alles uit wat ze doen en gaan doen.

Goed, op een uitzondering na.

Aanmelding en ontvangst bij de balie is zeer goed. Duidelijk en aangename communicatie. Ik was eerder dan ingepland op mijn afspraak aangekomen. Ik werd gelijk in de behandelkamer opgeroepen. Zo snel dat ik zelfs de aanmeld formulier niet compleet had kunnen invullen. Later mocht ik het wel afronden en inleveren. Geeft heel goede gevoel. Behandeling door dokter + assistent was zeer aangenaam en rustgevend. Alles werd uitgelegd. Gaf een zeer goed gevoel. Echter was er na de behandeling voor mij als klant geen wasbak waar ik na het behandeling mijn mond kon spoelen. Spoelen en doorslikken van speeksel, bloed enz. lijkt mij niet verstandig. Er werd toch een uitzondering gedaan voor mij. Top van haar.

goede behandeling

Geruststelling en rustige behandeling

goede behandeling

Geruststelling en rustige behandeling

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.