Snel en deskundig

Snel en deskundig

Vriendelijk en meedenkend

Open en duidelijke medewerkend bij uitleg maar ook met een afspraak maken en verzetten

Gewoon goed

Een goede ervaring

Ik was al heel lang niet naar de tandarts geweest maar alles is me tot nu toe mee gevallen maar ik heb niets gehoord over het bedrag wat ik ongeveer zou moeten betalen dat viel mij tegen en dat wil je toch weten

Fijne praktijk.

Vriendelijk en goed geholpen.

Professionele behandeling

Was heel goed en netjes

Ik vondt de uitstraaling van de praktijk Mooie en rust gevend ik voelden me op me gemak vergeleken met vroeger toen was het er donker nu is er veel lichter dat doet mij goed ik kom zeker treug

Goed en netjes geholpen

Ze hebben altijd tijd voor je en alles gaat heel rustig. Alles wordt goed uitgelegd. Ze zijn altijd vriendelijk en meelevend en het is altijd mogelijk om een afspraak te maken op korte termijn.

Vriendelijk meedenkend en prima werk

Prima geholpen door Ingmar bij pijnklacht gelijk een afspraak kunnen maken

Niet tevreden

Slecht ervaring niet tevreden totaal behandeling

Nette ontvangst,snel geholpen !!!

Net als vorige keren prima behandeld !

Goede uitleg en informatie tijdens en voor na de behandeling

Ik weet de naam vd tandarts niet maar heel aardig en heel kundig.

Uitstekende service

Fijn geholpen en goede nazorg

behandeling en hoe je persoonlijk behandeld wilt worden is prima

Je word hartelijk ontvangen vriendelijk behandeld en er wordt duidelijk verteld wat er gaat of moet gebeuren.

Als zeer prettig ervaren

Nvt

De vorige keer mislukte de verdoving waardoor ik erg naar werd en niet behandeld kon worden hierdoor was ik nu erg angstig de ass en tandarts hebben me rustig gekregen en goed begeleid tijdens de behandeling

Kundig, vriendelijk en prettig

Voor het eerst in mijn leven ( 67 jr) was ik na de eerste keer niet meer gespannen. Een ieder was zeer vriendelijk en gaf goede informatie over wat me te wachten stond. Pijn bij het inspuiten van de verdoving niet gehad, een groot verschil met wat ik gewend was. Ook de zorgvuldigheid bij het maken van de prothese viel me op. Dus kort om ik ben heel te vreden

Positief

Positief Hoef nooit lang te wachten Tandarts en assistent zijn vriendelijk en respectvol

Stond binnen één minuut weerbuiten.

Kan me niet voorstellen dat een jaarlijkse controle binnen de voornoemde tijd bepaald kan worden.

Prima , korte wachttijd

Steg bleek afgebroken gelijk door verwezen naar Levi denkt. Vriendelijk personeel

Professioneel

Goede kwaliteit zorg.

Vriendelijke mensen, op tijd werken.

Ik ben zeer tevreden

Ik vind het invullen van deze vragen vervelend. De behandeling bij de praktijk is prima. Goede communicatie, fijne ontvangst en mooie wachtruimte. Ik kom een aantal keren per jaar voor de mondhygenist en twee keer per jaar voor de tandarts.

Geruststellend

Geruststellend, begripvol en weten waar ze mee bezig zijn.

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.