Ik ben zeer tevreden

Ik vind het invullen van deze vragen vervelend. De behandeling bij de praktijk is prima. Goede communicatie, fijne ontvangst en mooie wachtruimte. Ik kom een aantal keren per jaar voor de mondhygenist en twee keer per jaar voor de tandarts.

Geruststellend

Geruststellend, begripvol en weten waar ze mee bezig zijn.

Geen klachten

Prima geholpen!

Vriendelijk en goed!

Goed behandeld

Netjes en goed behandeld

Gewoon goed

Wonderful

The cleaning was amazing , a assistant with a magic hands . Zerø pain . Thank you .

moest door fout ( past niet)moest ik terug komen, extra afspraak werdt wel naar me geluisterd ivm tijd. Dus op zicht altijd goed geholpen en goede service. Ik beveelt nooit iets of iemand aan ( uit principe ) as het fout gaat komen ze bij mijn klagen.

Na jaren niet geweest zijn verwachte ik iets een houding van, je bent lang niet geweest en wij moeten zoveel doen. Maar in tegen deel de medewerkers waren begripvol en waren heel vriendelijk. En ze waren ook bekwame mensen en ze blijven met mij praten en uitleggeven wat ze gaan doe of aan het doen zijn. Ik heb door de jaar dat ik bij THC-ZHE ben positieve ervaringen gehad maar dit keer was het nog beter.

Gebit wordt nauwkeurig bekeken. Vriendelijk personeel.

Ontvangst en behandeling, helemaal tot tevredenheid.

Zie bovenstaand.

Zoals altijd erg fijn geholpen.

Altijd mn "eigen " tandarts! Assistente doen ook goed hun werk. Ben deze week weer goed geholpen erg fijn.

Onpersoonlijke zorg

Mijn eerste bezoek aan deze praktijk, waren de medewerkers achter de balie heel vriendelijk en behulpzaam. Eenmaal in de stoel van de tandarts, merkte ik dat de controle zeer vluchtig is, en er nauwelijks aandacht is voor wat de patiënt te vertalen heeft over zijn ervaringen, angsten etc. Ik kreeg daardoor een heel ongemakkelijk gevoel en geen vertrouwen. Hierdoor de beslissing gemaakt om uit te schrijven en opzoek te gaan naar een andere tandarts.

Ik heb in prima ervaring gehad

Goede uitleg, kalm en beheerst

Ik ging blij weg

Altijd fijn geholpen

Dit is momenteel al jaren mijn huidige tandarts en ik ben zeer tevreden.

Kon snel terecht

Ondanks dat ik geen patiënt was , kon ik zelfde dag nog terecht. Werd vriendelijk geholpen,en gelijk besloten om maar gelijk patiënt te blijven

Ben erg vriendelijk en vooral duidelijk geholpen.

Ben overgestapt omdat ik het idee had dat er toch meer met mijn gebit was als ik te horen kreeg bij mijn vorige tandarts. Zowel de assistent, als tandarts, als mondhygiënist waren vriendelijk en duidelijk, kreeg constant duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en waarom. Heb ook aan de hand van de foto's de uitleg gekregen. Van de mondhygiënist ook advies gekregen over mijn tandenborstel en welke tandenraggers ik het beste kon gebruiken.

Zeer goed.

Zeer prettig en kundig.

De halfjaarlijkse controle en gebitsreiniging ging goed

De tandarts en assistente zijn aardig, deskundig en gaven goed uitleg.

Zoals altijd

Gewoon goed

Ervaring goed.

Ik heb wel een kanttekening bij de behandeling. Tot en met de vorige behandeling bestond de behandeling bij de mondhygienist uit een aantal handelingen. 1) Visuele controle 2) Schoonmaken maken met hoge druk water 3) Handmatig schoonpikken 4) Polijsten. Bij de laatste behandeling werden de laatste behandelingen niet uitgevoerd. Bezuiniging?

Goede en vriendelijke mensen

goed geholpen

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.