Vriendelijk, persoonsgericht

Ik kom vanuit schiedam al een aantal jaren naar deze praktijk. Vriendelijk personeel en er word rekening gehouden met je klachten. Overleggen wat de beste behandeling is.

Prima!

Na 40 jaar ging mijn tandarts met pensioen. Ik kwam terecht bij het THC-ZHE. Moet zeggen was een tikje nerveus maar dat was snel weg. De 2 dames die mij behandelden waren heel vriendelijk en zeker bekwaam. Kom weer graag terug voor de half jaarlijkse controle.

Rust gevend en vakkundig

Het passen van mijn knars hulp stuk was goed gemaakt en pasten goed.

Goed en zeer hulpvaardig en deskundig personeel

Zeer betrokken en hulpvaardige tandarts. Heeft oog voor mijn angst i.v.m val ongeluk resultaat een gebroken kaak etc. De tandarts is zeer deskundig.

Goed met een +

Goed geholpen, assistente belde of ik eerder wilde komen omdat er een plaatsje vrij was. Het was best een lange ingreep(+2uur) en ik ben geen fan van de tandarts, maar ik heb mij de gehele tijd op mijn gemak gevoeld.

Toppie

zeer goed

snel aan de beurt en snel klaar!!!!!

Het ging om een standaard controle door de tandarts

Tanden en kiezen nagekeken. Besproken dat kiezen met grote oude vullingen kunnen worden vervangen door kroon.

tevreden

Zeer goed geholpen, vriendelijke tandarts ook de assistente .

prima punctueel, vriendelijk en proffesioneel

'n. V. 't.

duidelijk en vertrouwd

wordt duidelijk uitgelegd hoe het ervoor staat en wat er uitgevoerd wordt

Heel vriendelijk,ik ben nogal bangig.Zij stellen mij zeer gerust,de tandarts is mevr Mosa.

Ben nogal bang uitgevallen,maar zij stellen mij zeer gerust (geweldig)

Er wordt geluisterd en zeker heel belangrijk...er wordt gezegd wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling. Ook heb ik niet het gevoel dat ik even afgehandeld wordt. Fijn dat de tijd voor je genomen wordt. En uiteraard de controle en de klacht die ik had is goed behandeld.

Communicatie was slecht

Ze sprak slecht Nederlands waardoor de communicatie slecht verliep. En bij m’n jaarlijkse controle haalden ze er alleen een spiegel doorheen. Had nog een vervolg afspraak gemaakt om een gaatje te vullen blijkbaar weer bij dezelfde vrouw en kreeg zowat 6 prikken. Heb nu na een paar uur nog super veel pijn en voel me erg misselijk erdoor. Geen fijne ervaring!

Geen problemen.

perfecte behandeling alle fronten.

Helaas ben ik nu op een leeftijd gekomen dat ik niet meer auto wil rijden. Dat impliceert reizen met het openbaar vervoer! En dat kost mij teveel tijd. Ik zoek een tandarts in Hoogvliet

Professionele, lieve, kundige staf, die het bezoek aan de tandarts zo leuk en goed mogelijk maken.

Vriendelijk personeel

Snel en goed geholpen.

Goed. Mooi tijd

De behandeling viel weer reuze mee.

Altijd een rustige benadering. Voldoende uitleg. Na jaren heel angstig te zijn geweest, merk ik dat dit afneemt.

Goed wel een opmerking

De behandeling is goed gegaan Alleen vind ik wel dat de tandarts mag zeggen wat jij tijdens de behandeling doet ipv van juet te zeggen wat er in de mond gebeurt. Bijvoorbeeld ik begin met boren ni gaam we vullen. Uk zie allerlei materiaal voir bij gasn en denk wat gaat ze doen

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.