Snel geholpen met gebroken kies

Binnen een paar dagen afspraak en binnen 20 minuten de tand gerepareerd.

Prettig ervaren

Goede behandeling.

Prima behandeling

Duidelijke uitleg

Behulpzaam

Zorgvuldigheid

Erg prettig, met een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren.

Erg prettig, met een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren.

Hele fijne ervaring. Zeker ook voor de mensen die angst hebben voor de tandarts. Je wordt erg goed behandeld. Stress wordt verminderd. Perfect!

Vlotte en vriendelijke bediening

Recommended!

Cristina is very professional and kind, my issues were attended properly and she gave me great recommendations about my dental health.

geweldig

professioneel

Lange wachttijden soms tot 30 min en dat terwijl je een afspraak heb.

Binnen 5 sta je weer buiten

prima geholpen

de tandarts nam de tijd en legde alles goed uit

Duidelijke afspraken en goede zorg en vriendelijk personeel

Tandarts communiceert duidelijk, is zorgvuldig en deskundig

Vlotte behandeling, bij problemen kan ik snel bij haar terecht. Deskundig en prettig in de omgang. Prima resultaten.

Fijn en kundig

Fijn dat mijn afspraak ondanks de afwezigheid van de mondhygiëniste door kon gaan. Ik vind de tandarts een hele fijne tandarts en heel kundig.

Gewoon prima

Wordt op opties gewezen...

Giorgia is heel professioneel.

Mijn tandarts

Mijn ervaring met tandarts Ineke Heikens is prima. Zij is een professionele,, vaardige tandarts en ik ben blij dat ik overgestapt ben.

Goed als altijd.

Gewoon goed.

Kon direct terecht voor een spoedbehandeling

Fijn om direct terecht te kunnen. In mijn geval bij een andere tandarts en erg tevreden over het resultaat en het team dat de behandeling uitvoerde.

Goed en netjes geholpen

Netjes geholpen.

Goede tandarts en mondhygiënist ik voelde mij vertrouwd en op.mn gemak

Verwarring over de tijd

Op zich goed. Maar ik kwam op afgesproken tijd 10:10 die per email was bevestigd. Maar in het systeem stond nog 10:45. Geen probleem om even te wachten.....

De afspraak bij de tandarts

De afspraak bij de tandarts verliep normaal. Zoals die zijn moet.

Ineke is zo lief !

sensueel

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.