Heel goed

Helemaal van mijn tandartsangst af door Ineke

voortreffelijk

prettige efficiente zorg

Vriendelijke mensen

Snel en goed behandeld.

uitstekend!

Christina is een hele goede tandarts.

Professional, friendly and on time

I always leave with a clear view of my dental health and good advice.

Vakkundig goede communicatie

Snel, op tijd, je wordt goed en proactief geinformeerd

Fijn en precies op afgesproken tijdstip geholpen.

Zie hierboven.

Afspraken tot tweemaal toe niet voorbereid

Altijd goede ervaringen gehad. De vorige keer kon ik niet geholpen worden vanwege mijn hartklepoperatie van ca. 1 jaar geleden. Ik zou dan voor de behandeling antibiotica moeten nemen. Toen ik wederom een afspraak had gemaakt kon ik weer niet geholpen worden. Er was geen antibiotica voorgeschreven, en ik kon weer naar huis. Nu moet ik voor een derde keer terugkomen, en nu is het in twee afspraken verdeeld. Het kost me zo erg veel tijd, en mijn tanden worden er niet vanzelf beter op. Dat had beter gekund.

Zorgvuldig en bezorgd

Zorgvuldig en bezorgd

Fijne tandarts.

Kon snel terecht met een afgebroken kies. Tandarts neemt de tijd voor je. Ze legt uit welke behandeling zij voorstelt en vraagt ook duidelijk of je daarmee instemt. Heel vriendelijk. Herstel van de kies ging snel en geheel pijnloos.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk en uitstekend geholpen een aanrader.

Mooi op tijd, snel klaar

Geen gaatjes dus zo weer weg. Aardige tandarts en assistente.

uitstekend !

Eerst overleg, dan vlot uitgevoerd.

Tijd en goed advies hoe m'n gebit schoon kan maken en waar ik op moet letten

Goed advies waarmee ik wat kan vorige mondhygiëniste bij een ander praktijk was dat stukken minder.

Wordt altijd op je gemak gesteld.

De medewerkers weten waar ze mee bezig zijn.!

Prettig en duidelijk

Prettig en duidelijk

Er word naar je geluisterd en ze nemen echt de tijd voor je,eind resultaat tot nu toe geweldig

Vertrouwengevend, goede uitleg, prima sfeer.

Mijn vrouw is tevreden met het eindresultaat (plaatje met 3 kiesjes). Wel even wennen.

Ben zeer blij en tevreden.

Kon vrij snel terecht. Niet bij mijn vaste tandarts. Dat is een voordeel van een team tandartsen. Mijn oude losgelaten brug is zeer vakkundig teruggeplaatst door tandarts Heikens. Prima behandeling door haar en de assistente.

Efficiënte organisatie!

Vlotte afhandeling

Gezellig en geweldig schoongemaakt

Ebru doet geweldig werk verrichten. Legt elke keer heel goed uit wat ik weer beter kan doen qua poetsen. Het is met haar ontspannen en gezellig. Ze geeft met een relaxt gevoel gecombineerd met een professionele behandeling

Fijn

Ze is vriendelijk,begripvol

Prettig, vakkundig, informatief en klantvriendelijk behandelt.

De vulling aan de zijkant van de kies zit nog goed op zn plek. De vulling aan het achtervlak is gedeeltelijk weer afgebroken. Deze week echter geen tijd voor herhaal(garantie)bezoek. Kies is nog wel dicht dus ik zing het wel uit tot 10 juli, dan kan Clara hem gelijk bij de 6mnd controle nog een opvullen. Jammer maar kan gebeuren........

Uitstekend geholpen door ineke

Duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en er wordt een plan van aanpak gemaakt erg blij mee

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.