Ongehoord en denigrerend

Mondhygiënist had een attitude Tandarts was fine maar gaf me een limited keuze.

Niet tevreden over laatste bezoek

Ik had de dag voor het tandbezoek aangeven dat ik veel pijn had en dat er al eerder was gesproken met de tandarts. De kies moest getrokken worden. Ik ging ervan uit dat dit ook zou gebeuren. Maar dit is al eerder gebeurd, er moest weer naar de kies gekeken worden en dan kon er een afspraak gemaakt worden om de kies te trekken. Pas in april. Zo lang kon ik met deze pijn niet rondlopen. Ik wil ook graag weten wat dit bezoek mij gekost heeft. Want er is behalve een verwijsbrief schrijven, niets gebeurt.

Vriendelijk en deskundig team

Ook heel vriendelijk voor de kinderen. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Uitvoering door tandarts goed - communicatie wat minder

De uitvoerende werkzaamheden en deskundigheid door de behandelende tandarts zijn goed te noemen. Minder goed is de communicatie met de praktijk. Wanneer je de praktijk op tijd wil laten weten dat je mogelijk enkele minuten vertraagd zal aankomen, blijkt (op woensdag) dat om 16.30 u de praktijk al is gesloten. Op de website is vermeld dat de praktijk van Delft Centrum op woensdag open is tot 18.30 u.

het was gewoon top

De behandeling waarvoor ik kwam werd gewoon vriendelijk en duidelijk uitgelegd en uiterst bekwaam in haar vak ook de assistente op dat moment gewoon top dus

Heel fijn

Er werd alles uitgelegd en de tijd ervoor genomen

Uitstekend,

top team

er wordt altijd een goede uitleg gegeven en uiterst vriendelijk behandeld

Prima ze had mij al een tijd niet gezien maar was goed op de hoogte

Snel geholpen met gebroken kies

Binnen een paar dagen afspraak en binnen 20 minuten de tand gerepareerd.

Prettig ervaren

Goede behandeling.

Prima behandeling

Duidelijke uitleg

Behulpzaam

Zorgvuldigheid

Erg prettig, met een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren.

Erg prettig, met een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren.

Hele fijne ervaring. Zeker ook voor de mensen die angst hebben voor de tandarts. Je wordt erg goed behandeld. Stress wordt verminderd. Perfect!

Vlotte en vriendelijke bediening

Recommended!

Cristina is very professional and kind, my issues were attended properly and she gave me great recommendations about my dental health.

geweldig

professioneel

Lange wachttijden soms tot 30 min en dat terwijl je een afspraak heb.

Binnen 5 sta je weer buiten

prima geholpen

de tandarts nam de tijd en legde alles goed uit

Duidelijke afspraken en goede zorg en vriendelijk personeel

Tandarts communiceert duidelijk, is zorgvuldig en deskundig

Vlotte behandeling, bij problemen kan ik snel bij haar terecht. Deskundig en prettig in de omgang. Prima resultaten.

Fijn en kundig

Fijn dat mijn afspraak ondanks de afwezigheid van de mondhygiëniste door kon gaan. Ik vind de tandarts een hele fijne tandarts en heel kundig.

Gewoon prima

Wordt op opties gewezen...

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.