Tandarts legde alles uit en stelde me gerust!

er werd vastgesteld wat er aan de hand was met mijn beschadigde kies

Ik werd met een goede uitleg verwezen naar een kaakchirurg. Mijn kies was dusdanig beschadigd, dat die mogelijk niet in een keer kon worden getrokken. opmerking, ik werd geholpen door Ineke Heikens. Haar naam kon ik niet vinden in het rijtje met namen

Op tijd geholpen. Vriendelijke mensen. De behandeling verliep goed.

Prima hulpverlening

Voelde me er wekom

Prettig en duidelijk behandeld. Kon ook gerust vragen stellen.

Slow process

Dear, My experience is that the organisational planning for patients is not as efficient as patients expect, including myself. there are long process of handling stuff internally, and the entire process strecht for patients. In my case I have been coming to the practice for about 2/3 years and i was told that the entire process will be completed until September 2024, but I am still waiting for the process to be completed.

great care for your teeth

It was a great experience

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Voor mij nieuwe tandarts, voelde me toch snel op mijn gemak

Excellent service

Cristina, our dentist is awsome and caring. My little son loves to go to the practice too. The hygienist even though is not always the same person is always excellent too

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Weer prima geholpen.

Fijne tandarts en mondhygiënist.

Thank you

For your time and effort and I wish you a successful new year.

vriendelijke mensen

vriendelijke mensen en ze nemen de tijd voor je en zeggen wat ze gaan doen

Mijn tegenwoordige tandarts zou ik zeker aanbevelen, (Maar niet iedere andere tandarts die ik in het verleden had bij deze praktijk)

Appointment could be more punctual

Appointment was about 20 minutes later , it could be more precise. Also, my original appointment was cancelled and I had to reschedule 2 different new appointments. This is happening too frequently.

De mevrouw die me behandeld heeft is heel behulpzaam en professioneel ik zou iedereen aanraden om bij haar langs te komen voor een behandeling ik weet niet of ik haar naam hier der bij mag zetten vandaar dat ik het niet heb gedaan ga zoo door Mvr E

Hele fijne mondhygiëniste

Ontzettend vriendelijk en goede uitleg!

Goede communicatie en kundig personeel.

Emma is een heel fijne mondhygienist.

Uitstekende behandeling en uitleg

Uitstekende kwaliteit

Goede zorg en uitleg gekregen

Mondhygiëniste gebit gereinigd en uitleg gegeven. Tandarts gebit gecontroleert en uitleg gegeven. Zeer tevreden over beide medewerkers.

Wordt goed geholpen

Tandarts is relilex. Rustig en daarvoor ook geruststelling. Lieve vrouw. Geeft vertrouwen.

Helemaal super

Ik ben goed geholpen, geen wachttijd dus gewoon volgens afspraak. Vriendelijk personeel, helemaal super.

Simpel helder en goed

Christina is altijd helder en duidelijk. Zonder overbodige handelingen. Als er niks mis is dan is het ook gewoon goed.

Zeer vriendelijk.

Kom nog eens terug.

Vriendelijk en erg duidelijk qua behandeling. En ook nog kundig

Zie boven

Als vanouds

Kort en bondig advies. Goede prijs kwaliteit verhouding, vakkundig en geen loze beloften. Precies doen wat verwacht wordt. Bovendien heel aardige mensen die de tijd voor je nemen.

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.