Vriendelijk, alle stappen worden uitgelegd. Gewoon goed

Nauwelijks wachttijd. Professionele behandeling.

Prettige, zorgvuldige behandeling

Het was een prettige zorgvuldige behandeling.

Netjes, effectief vriendelijk.

Netjes, effectief en vriendelijk.

Zoals altijd,...geweldig goede zorg.

Giorgia Andrisani neemt iedere keer weer tijd om het hele gebit en de mond te controleren op gebreken en vraagt daar ook altijd naar en ze geeft adviezen die nodig zijn voor een goed gebit. Ben dan ook erg blij met haar en Tandzorg Delft.

Fijne begeleiding

Vriendelijk personeel, fijne begeleiding van de implantoloog en assistent en ruimte voor vragen. De begroting veranderde wel een aantal keer, dit zou iets duidelijker kunnen.

Vooral dat ik snel terecht kon en de hulp bij het snelle vervolg

Goede behandeling vooral de communicatie.

Goede behandeling vooral de communicatie.

Fijn en goed geholpen

Aardig, duidelijk en werd goed geholpen. Alles werd op een rustige manier uitgelegd en het was voor mij duidelijk wat het probleem was. Bedankt!

As usual, a very good experience!

Professional, efficient and kind! Thank you!

Implantoloog V. Chitarra is een vakman.

Zie boven.

Deskundig en klantvriendelijk

Prettig om snel en goed geholpen te worden. Nooit lange wachttijden en de tandarts en mondhygiënist direct na elkaar. Zeer vriendelijke mensen in deze praktijk.

Netjes en goed behandeld

Prima verzorgd door mondhygiënist en tandarts.

Deskundig en klantvriendelijk

Al het personeel van Tandzorg Delft Centrum is deskundig en klantvriendelijk. Ik hoefde ook niet lang in de wachtruimte te wachten dus de beoogde behandeltijd per patiënt is ook goed ingeschat. Ik ben erg tevreden over Tandzorg Delft Centrum. Ik kom altijd op de fiets naar de praktijk. Als mij dit niet meer zou lukken, is de bushalte dichtbij.

Top mondhygiënist en tandarts.

Beste professional die ik in mijn 30 jarige leven heb meegemaakt. Ze zijn scherp, vriendelijk en geven advies waar je echt wat aan hebt. Mvg, Erik Jan

Op tijd en zorgvuldig

Prettige afspraak

Afspraak voor controle en mondhygieniste achter elkaar. Werkt erg prettig.

Kon zelfde dag terecht met pijnklachten dus prime

Very good

Our dentist Georgia is always very friendly and nice. Giving us good information for me and my daughter .

Duidelijke en zorgvuldige behandeling

Prima geholpen

Vriendelijk, vakkundig en pijnloos geholpen. Erg blij met deze tandarts!

Efficient, professional, friendly.

I had a check-up last week. It was a quick process, from arriving at the clinic, having an xray, and the dentist cleaning the tartar.

Je wordt hier snel en heel deskundig geholpen

Fijne en professionele tand- en mondzorg

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.