Soepel verloop

Welkom, vrolijk en zonnig.

prima, netjes

prima, netjes en goed gedaan

Een vriendelijke tandarts met begrip voor mijn wensen.

De tandarts overlegt met mij over wat ik wil en heeft begrip voor mijn persoonlijke situatie.

Top!

Ik ga bij niemand anders al verhuist ze naar Turkije dan ga ik mee ; )

Gewoon goed

Goede dienstverlening en fijne tandarts met kennis en ervaring.

Zie onderstaand

Fijne tandarts, mondhygiënist was afwezig dus moest een nieuwe afspraak maken.

Bejegening baliemedewerker

Mijn ervaring betreft absoluut niet de behandeling door Cristina Puigvert. Daar ben ik 100% tevreden over. Maar helaas was ik afgelopen 5 sept getuige van een wel zeer onaangenaam gesprek tussen een van uw baliemedewerkers en een oude meneer. Zij reageerde onbeleefd en zelfs brutaal op deze meneer omdat hij zijn naam even voor haar spelde en daar enige uitleg bij gaf. De baliemedewerker was daar niet van gediend en liet hem dat ook weten op een schandalige manier. Ik schrok hier echt van.

Pijnloos wat een verademing

Voor t eerst een mondhygiëniste gehad die mij geen pijn heeft gedaan....top!!!

Zie het aantal gekleurde sterren

Prettig bezoek - deskundig - ak waten beide mannen zi aan hey einde van de middag "melig" in hun spraakgebruik.

Nice staff

Very friendly and professional.

Fijne behandeling altijd. Kundige en aardige tandarts

Snel, efficiënt en duidelijk

Snel een afspraak. Niet direct alles opnieuw willen ( recente foto’s waren goed genoeg). Duidelijke uitleg. Keurige en schone praktijk Prima

Gebit is weer goed gereinigd. Dame was erg vriendelijk. Ik ben tevreden en kom graag nog eens terug

Altijd blij als ik bij de mondhygieniste ben geweest.

Altijd tevreden als ik bij de mondhygieniste ben geweest.

Bij mevrouw Christina voel ik me heel erg op mijn gemak, ik ben altijd door haar geholpen dus het voelt vertrouw.

vlotte en professionele aanpak/behandeling

Ruim vooraf gemaakte afspraak werd door omstandigheden vanuit de tandarts verplaatst. ruim op tijd en met prima communicatie. conform afspraak start de behandeling zonder wachttijd dus. professioneel en zo comfortabel asl mogelijk. aansluitend vlotte inspectie en direct nieuwe afspraken gemaakt. ik ga niet graag maar op deze manier is het heel goed te doen

Compared with other dentists I had in Delft over the past 20 years this one is surely the best. Knowledge & politeness.

Prima behandeld

Snel aan de beurt, een goede behandeling.

I am happy with the treatment

My teeth became sensitive after cleaning in the past and it took almost a month to get recovered. This time, the doctor cleaned my teeth using hands and it was way better and I didn't experience the problems I had before. Thanks! (My appointment was between 10:30 and 11 am on Aug. 21st)

Ik zie er tegenop, maar het viel mee en hij legt alles goed uit.

Dit invullen duurt géén 30 seconden!

Fijne tandarts die alles goed uitlegt

tandarts en haar assistente doen heel goed. Maar incassant infomedics fraudeert

tandarts en haar assistente doen heel goed. Maar incassant infomedics fraudeert te samen met de betrokken deurwaarder Yards en vervalsen de documenten om aan het zwartgeld te komen en daarmee de naam van tandzorg aantasten zonder tandzorg daarover te weten. Ik denk als tandzorg goede lijst van behandelingen van cliënten bij houd, zal goed zijn omdat Infomedics kan niet valse declaraties declareren onder de naam van tandzorg.

Goede sfeer, prettige en deskundige behandeling.

Nog een week later pijn aan mijn tandvlees onderkaak

---

Goede, kundige en vriendelijk personeel.

N.v.t.

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.