Fijne tandarts

Vriendelijk personeel wat met je meedenkt. Altijd goede zorg!

heel goed

ik sta met een mond vol tanden

Super fijn

Super fijne mondhygiëniste

Zoals altijd een luisterend oor en goede verzorging van mijn gebit

Professionele werkwijze en behandeling

Vriendelijk personeel en een ontspannen sfeer

Goede zorg en altijd atend

Altijd even aardig,en wordt altijd goed geholpen.

Een gastvrije, prettige en deskundige ontvangst en behandeling.

Zie hierboven.

Vriendelijk

Vriendelijk en snel

Fijn

Kent het vak Legt alles uit wat er gedaan wordt Vriendelijk

Heel goed gegaan.

Ik ben aardig en fijn behandeld.

Een uiterst klantvriendelijk en kwalitatief goed tandverzorgingscentrum !

Zowel de tandarts als mondhygieniste waar ik mee te maken heb, zijn bijzonder prettig in de omgang en vakbekwaam.

Snel, secuur en met persoonlijke aandacht.

Ineke is een fijn persoon en een zeer kundige tandarts. Ze werkt op tijd, efficiënt en daarbij heeft ze persoonlijke aandacht. 5 sterren!

Vriendelijk en professioneel

De tandartspraktijk en de mensen die er werken zijn professioneel en vriendelijk.

Gewoon helemaal goed

1) Uitstekende behandeling van mijn tanden en kiezen. 2) Duidelijke uitleg wat steeds gedaan wordt en waarom. 3) Gewoon goed en fijn contact met de behandelaar

Ze kijken echt goed naar wat nodig is. Nooit negatieve ervaringen gehad met hun behandelingen. Enige minpuntje is dat het soms wat onpersoonlijk aanvoelt.

Gewoon top

Ik had smorgens gebeld en kon smiddags terecht de duidelijke uitleg van de tandarts was voor mij erg geruststellend zodoende ging met een goed gevoel weer weg alsnog bedankt

Excellent professional care

Dentist and hygienist in this practice are professional, pubctual and really care for your mouth health. They always have good advice to give.

Heel goede tandarts

Vriendelijke en deskundige tandarts, aanrader!

Xx

Xx

Heel snel geholpen, en heel tevreden !!!

Goede service en vakkundige behandeling

Altijd welkom bij deze praktijk. Goede en kundige mensen die de tijd nemen voor de behandeling.

Goede behandeling en mooie kroon wel aan de prijs, advies berekend

Door een afgebroken kies moest er helaas wen kroon geplaatst worden. Dat is goed gegaan. Wel apart dat tegenwoordig in rekening gebracht wordt dat je ‘5 minuten advies’ krijgt voor 19 euro. Dat ging volgens mij onder een behandeling. Makkelijk verdiend. De rekening is toch al hoog. Ik vind dit service die niet berekend hoeft te worden.

Elke stap wordt verwoord.

Hier een angsthaas voor de tandarts -> de schooltandarts heeft hier mede aan bijgedragen. Nare herinnering. Inmiddels, jaaaaaaren later: halfjaarlijkse controle? Nog steeds zit die angst er, maar ik ga wel. Deze tandarts stelt mij zo op mijn gemak. Ze verwoordt elke stap, zodat ik weet wat ze gaat doen. En elke keer als ik, tóch weer opgelucht, de deur uit loop, ben ik blij dat ik de stap weer heb durven zetten. Dankzij deze tandarts. Dank!

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.