Elke stap wordt verwoord.

Hier een angsthaas voor de tandarts -> de schooltandarts heeft hier mede aan bijgedragen. Nare herinnering. Inmiddels, jaaaaaaren later: halfjaarlijkse controle? Nog steeds zit die angst er, maar ik ga wel. Deze tandarts stelt mij zo op mijn gemak. Ze verwoordt elke stap, zodat ik weet wat ze gaat doen. En elke keer als ik, tóch weer opgelucht, de deur uit loop, ben ik blij dat ik de stap weer heb durven zetten. Dankzij deze tandarts. Dank!

goede zorg

goede zorg en overleg is altijd mogelijk

Sfeer rustig en voornamelijk hygienisch. Goede en duidelijke communicatie. Uitleg van behandeling. Tips voor eigen verzorging.

prettig; zakelijk; deskundig

Mijn ervaring is nog te kort om uitgebreider te kunnen reageren.

Altijd goed overleg en uitleg, geduldig, vriendelijk en flexibel aangaande afspraken. De naam van betreffende tandarts is mij ontschoten, omdat we elkaar zelden zien en ik aan haar refereer als 'mijn tandarts'. Zij is Spaanse uit (de buurt van) Barcelona naar ik meen. Overigens: door haar heb ik ook minder angst voor de tandarts.

prettige efficiente ontvangst en zorg

zie boven

Altijd goede behandeling en adviezen

Goed georganiseerd en bekwaam

Bekwaame arts en goed georganiseerde praktijk

Very professional and attentive

Accurate diagnosis and efficient decision making incl. referral to relevant specialist.

Fijne praktijk

Ben altijd heel fijn geholpen. Lieve tandarts en vriendelijke medewerkers.

Fijne artsen

Correct vriendelijk en zake deskundige artsen

Prima geholpen

Goed helder geholpen en doorverwezen

Op tijd, goede mondhygiënist, prima (eigen) tandarts.

Goed geholpen en duidelijk advies

Fijne binnenkomst en duidelijke tips over wat ik moet doen in de toekomst om mijn tanden beter te beschermen.

Vriendelijk, professioneel en zeer kundig

Een goed, schoon gebit is, voor mij, ontzettend belangrijk. Tandzorg Delft behandelt mij al jaren en zijn professioneel, vriendelijk, flexibel en denken altijd in oplossingen. Ze zijn goed benaderbaar en nemen mij goed mee in het behandelproces. Ik voel me erg comfortabel als ik weer een afspraak heb bij hen, controle, schoonmaak of welk behandeling dan ook.

Proffesional and nice employees

Employees are always nice and helpful, taking good care of patients.

Prettige sfeer en tot nu toe, goede behandeling.

Na enige angst voor de behandeling, snel en goed geholpen door de inplantoloog.

Behandeling als heel relaxt ervaren.

Alles werd vantevoren uitgelegd. Was heel vertrouwenwekkend.

Keurig op tijd. Vriendelijk. Voorzichtig!

Luistert naar de wensen

Heftig probleem, snel doorgepakt. Luistert goed naar wensen client. Fijn contact.

Great service

My daughters and I have been using this dentist for many years. always punctual, helpful, and efficient. I also love that they are able to speak to us in English and Spanish (our two main languages) as our Dutch is a little rusty! Definitely recommend.

onnodig meerdere afspraken maken met minderjarige

mijn dochter van 16 gaat uiteraard zelfstandig naar de tandarts.. nu heb ik gemerkt dat elke keer haar dingen worden aangepraat voor meer afspraken,maken van foto's etc. zonder onze toestemming....weet zij veel.ik heb haar verteld dat ze dit niet meer moet doen en bij de volgende keer,ga ik weer mee,want dit vind ik erg makkelijk geld verdienen....beetje jammer...

gewoon goed

Vaste (zelfde) tandarts, die haar werk goed doet.

Goed en snel

Je wordt er goed en snel geholpen, afspraken kunnen op korte termijn gemaakt worden

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.