Prima centrum

Zeer tevredene van mij. Tandarts

disrespectful staff

I had such a negative traumatic experience at your clinic that I have decided to change my dentist. I went there a few mins earlier than my appointment, and when 3 mins was passed my appointment, I asked the reception why I am not called in. She said your appointment has been canceled because you were late! I told them I was there for 7 minutes, and they said they didn’t see me. Nowhere in the reception, it is written that one needs to register when they arrive. The reception staff also do not tell you that even if you are the only one sitting there. Not only there was no understanding by the staff for this issue because of misunderstanding, but also they were rude to me and the girl called Juliet was so rude and aggressive that I felt she was going to attack me. This is not an acceptable service. As a client, I have the right to be respected. Regarding professional dentists, I have to say that I'd expect them to use their own judgment rather than follow a protocol without their own input. It is also helpful if they describe the situation to the patients and make a collaborative decision about certain things like crowns, and aesthetic elements when several alternatives are available.

alles weer goed geregeld

Halfjaar controle weer plezierig uitgevoerd

Vrij complexe behandeling goed uitgevoerd

Vrij complexe behandeling goed uitgevoerd. Tevens prettig in het contact.

Goed en professioneel.

Prettig, de klant staat centraal, zorgzaam

Hele fijne ervaring zowel bij de balie als ook tijdens de behandeling.

Nvt

Attent en dynamisch bezig!

De tandarts Georgia heeft een issue met mijn implantaat ontdekt en meteen de specialist benaderd. De specialist was snel aan het kijken. Resultaat was een snelle behandeling, alles keurig uitgelegd en alles is weer top! Hartelijk bedankt.

good

fast and good

Vriendelijk, deskundig, efficiënt

Ontvangst en contact tijdens de behandeling erg prettig. De tandarts legde goed uit wat zij ging doen. Zij werkte efficiënt en voor ik het wist waren twee vullingen keurig gerepareerd. Graag tot over een halfjaar!

Geweldig goed behandeld met het trekken van twee kiezen.

Dr.Chitarra en assistente Danielle hebben voortreffelijk werk verricht met het trekken van twee kiezen. Heb het al eerder meegemaakt maar dit keer zonder enige pijn of ongemak. Zolang als ik patient ben bij tandzorg Delft alleen maar goede ervaringen. Hartelijk dank.

Leuke vakkundige

Mn kies is weer gerepareerd, en erg vakkundig met ern duidelijke Uitleg

Goed geholpen en goed teruggekoppeld.

Mijn (autistische) zoon is goed geholpen en het werd aan mij (zijn moeder) teruggekoppeld, wat erg prettig was. Overigens was de tandarts mevrouw Heikens, maar zij staat niet op de lijst.

Kundige vrouw waarbij ik het idee heb dat ze weet waar ze het over heeft.

Vond het alleen lastig dat ik soms het idee had dat er een communicatiebarrière was omdat de tandarts niet volledig de Nederlandse taal beheerst.

Vriendelijke tandarts tandarts

Vriendelijke tandarts, legt goed uit en geduldig.

Gewoon goed.

De laatste jaren alleen halfjaarlijkse controle.

Ontspannen professioneel vriendelijk

Mijn spanningen en weestanden ( na minimaal 20 jaar geen tandartsbezoek) verdwenen snel door de vriendelijke en ontspannen benadering. Ik ben zeer tevreden over de adviezen mbt toekomst. Praktisch en reëel. Dominique bedankt voor je openheid en zeer ontspannen contact tijdens consult

Uitstekend geholpen

Het probleem met mijn afgebroken kies is prima verholpen. Compliment aan Giorgia.

Ik ben pas een maal bij Tandzorg geweest, eigenlijk alleen om kennis te maken met Tandarts Ineke

Ik heb geen mening, deze maand moet ik naar de mondhygieniste en in november pas weer bij de Tandarts

Heel goed

Iedereen is even vriendelijk en geduldig.

Good, fast, clean and careful

Good, fast, clean and careful

'

Alle tandartsen die er werken zijn goed. Als je eigen tandarts er niet is vragen ze of je bezwaar hebt om door iemand anders geholpen te worden.

Zoals het hoort !

Goede ervaring en duidelijk uitgelegd!

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.