Consult verkoopt prima

Neemt de tijd, ligt uit en consult verkoopt prima.

afspraak ging deze keer door... geen zieken gelukkig..

alles prima geregeld..

excellent

this was amazing and the dentist and hygienist were very kind to me.

Mijn afspraak deze keer teleurstellend

Assistente was verkouden en snotterde achter de balie. Mijn afspraak liep meer dan een half uur uit door een spoedgeval. Onvriendelijke tandartsassistente die de verloren tijd tijdens mijn sessie probeerde in halen. Mondhygiënist en tandarts weer vakkundig en betrokken.

Prima, vlotte service en plannen van nieuwe afspraken

Prima, vlotte service en duidelijk uitgelegd wat de vervolg stappen zijn

Great service, long waiting for the appointment

The service provided was excellent. The concerns around a simple check-up of a sensitive tooth were appropriately addressed, and I was treated with respect and kindly. The only point is the need to wait almost a week before the appointment. It would be fantastic to shorten the wait time!

Non

Non

Top!

Ik ben angstpatient en ze houden er altijd heel goed rekening mee. Dat waardeer ik.

Fijne / kundige tandarts

Ik kom hier al 13 jaar en wordt altijd heel goed geholpen. De tandarts neemt altijd de tijd en neemt mijn angst klachten heel serieus en stelt me op mijn gemak, waardoor ik zelfs de meest nare behandelingen goed doorsta. De assistenten zijn ook altijd vriendelijk. Mijn laatste ervaring met een assistente aan de telefoon was helaas helemaal niet fijn, kortaf en onvriendelijk en bij vragen (over een wortelkanaalbehandeling) werd ik afgeblafd. Ik moest een week met kiespijn lopen, omdat er een speciale tandarts uit Spanje overgevolgen moest worden (overigens een hele goede tandarts), terwijl mijn eigen tandarts zei dat een wortelkanaalbehandeling zelfs in het weekend uitgevoerd kon worden. Bij vragen hierover werd ik wederom afgesnauwd. Ik zag hierdoor heel erg op tegen de behandeling en heb zelfs een kalmeringspil moeten nemen voor de behandeling. Gelukkig ging het allemaal goed en ben ik nu van de pijn verlost! Omdat ik normaal altijd heel vriendelijke assistenten aan de telefoon krijg geef ik toch een 7 en ga ik ervan uit dat dit eenmalig was.

tandarts prima maar organisatie minder

vorige controle werd mijn afspraak verzet en dit keer weer. Is niet handig. Tandarts is verder prima, vriendelijk en kundig

Ik ben tevreden met de Tandzorg centurm in Delft.

Toen ik drie geleden in Delft kwam wonen moest ik een nieuwe Tandarts gaan zoeken. Dus heb ik me aangemeld ik bij Tandzorg centrum Delft. Voor mij is het niet te ver weg. Ik ben heel tevreden. Ook mijn probleem is goed verholpen. Vind het ook prettig om de afspraak herinneringen te krijgen per telefoon en mail. Een vraag over de Tandarts die mij geholpen heeft, “sorry” ik weet zijn naam niet maar hij is aardig, vriendelijk, behulpzaam, kundig, doet zijn werk goed. De volgende keer zal ik er na vragen, hoe de arts heet? Hierbij hoop u voldoende te hebben geïnformeerd over het werk Bij Tandzorg Delft Centrum.

Super goede ervaringen bij jullie. Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

Rustige tandarts,die alle tijd neemt :-)

Ik wrd op tijd geholpen en de tandarts nam haar gemak om alles na te kijken,wat heel fijn is..Ook de rust in de hele praktijk heb ik als fijn ervaren :-)

Prettig en professioneel

De mondhygieniste die bij u werkt is goed en kundig.

Hij was goed

Ik ben goed behandeld

Prima geholpen

Snel en praktisch

Er was een stukje van mijn kiesrand afgebroken. Ik dacht dat dit een grote operatie zou worden en dat er een kroon geplaatst moest worden. Dat ik meerdere keren terug zou moeten komen. En ik heb tandartsangst. Mijn tandarts heeft echter binnen 10 minuten de kies gerepareerd door wat materiaal van de kies af te slijpen en de rand weer op te bouwen. Ik was blij en opgelucht! Super tevreden. Ook fijn dat zij stap voor stap vertelt wat ze aan het doen is. Daar word ik rustig van.

Prima ervaring

Prima behandeling

Goede ervaring

Goede behandeling, duidelijke uitleg, goed advies.

Snel vakkundig geholpen

Snel en vakkundig, met goede adviezen

Tandarts Giorgia Andrisani: er is geen betere

mijn ervaring was goed

Vlot geholpen!

Snel en goed mijn kroon terug geplaatst!

Behulpzaam

Goede uitleg, zorgvuldige behandeling

Goed werk, en een prettige behandeling

Dominic doet prima werk

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.