Waarom verplicht?

Waarom verplicht?

Ik word altijd accuraat geholpen

Ik ben al jaren erg tevreden over de goede zorg, eerlijk en goede adviezen. Soms is het jammer dat de afspraken zo vaak verplaatst worden. Ik wil er wel nog graag jaren blijven.

Zorgzaam en vriendelijk!

Zorgzaam en vriendelijk

Aandacht en vriendelijkheid, al jaren!

Aardige mensen, deskundig, met begrip voor angsthazen ook nog!

Snel, sympathiek, meelevend, effectief

Om half negen gebeld omdat ik al een paar dagen zeurende kiespijn had. Ik kon dezelfde dag terecht en alles werd bekeken. Foto, geen gaatje, geen ontsteking. Kan door vermoeidheid zijn, in de gaten houden. ( pijn is zo goed als weg) . Aardige telefoniste, aardige tandarts. Waren de tandartsen in mijn jeugd maar zo geweest!

Snelle hulp

Ik kom terug

Prima afhandeling

Vriendelijk en zorgvuldig

Bedankt voor jullie hulp

Heel goed geholpen door Giorgia ze legt alles alle stappen goed uit.

Great, as always!

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? No

Leuke lieve personeel en receptionistes

Christina is een prettige en uitstekende tandarts

Goede checks, op tijd, precies. Daarna uitstekende behandeling mondhygiëniste

Snel kunnen overstappen en goede tandarts

Alles binnen 1 werkdag geregeld, en dezelfde week nog een afspraak bij de tandarts en mondhygiënist. Mooie praktijk

Vriendelijk

Adequaat en.prettig geholpen.

Dienstverlening zoals het bedoeld is.

Slechte informatie over de nabehandeling

Kies getrokken kreeg informatie mee maar bleek een verkeerd formulier te zijn wat mijn erg onzekerheid heeft gegeven. Gelukkig een goede assistente die meteen aktie ondernam.

Fijne ervaring

Tandarts was erg vriendelijk en begripvol, luisterde goed. Gaf goede tips mee

Een collega in het onderwijs zei altijd: een negen is voor de meester, en een tien is voor God. Meesterlijk gedaan dus.

zorgvuldig mijn gebit bekeken en erlijk antwoord gekregen

heel vriendelijk en serieus mijn gebit onderzocht en in orde bevonden.

altijd vriendelijk en deskundig

Prettige praktijk met vriendelijk personeel. Afspraak verzetten geen probleem.

Op tijd en vriendelijk geholpen

Op tijd en vriendelijk geholpen

Deskundig en vriendelijk.

Arts neemt de tijd voor je . Is serieus en empathisch. Werkt rustig. Stelt de patiënt op het gemak.

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.