goede en vriendelijke behandeling

behandeling op afspraak, 2 vullingen aan voorzijde onder

Heel goed .

Ben heel tevreden over de behandeling en ook de vriendelijke uitleg van wat er gaat gebeuren .

Professionele tand zorg

Zorgeloos

alleen jammer dat ik minstens 20 minuten moest wachten..

ben prima geholpen

voor herhaling vatbaar

Slegt

Niet te vrede over de zorg

Ik ben hier al van mijn jeugd jaren als patiënt en ben altijd mee verhuisd tijdens veranderingen

Een goede praktijk die meedenkt d.m.v. herinnering voor de eerst volgend consult

Geweldige service

De eerste keer behandeld door Tandarts Millner, geweldig! Ik hoop dat ik hem als tandarts kan krijgen zodra Tandarts Picovet afzwaait.

onvriendelijk

kortaf, dwingend,grof

Aan alle goeds komt een einde

Ik ben ruim 30 jaar patiënt bij Erminio en ben zelfs na verhuizingen uit Zeeland naar Almere en Lelystad naar de praktijk blijven komen. Sinds de overname langzamerhand meer wijzigingen waarneembaar die ik persoonlijk als minder ervaar. De behandeling van de waarnemende tandarts en voor mij nieuwe preventie medewerkster waren op zich goed maar is anders dan in de oude setting (vaste behandelaars, vaste behandelruimte) en besloten dat deze keer de laatste keer is geweest.

Zakelijk

Welkom, correct op tijd en prettige conversatie

Jammer als er controle wordt gedaan en ze vinden 1 gaatje,dat je daar vervolgens dan weer een nieuwe afspraak voor moet maken,kwa werk is dat niet altyd makkelijk

Vlotte controle met heldere uitleg.

Telefonisch werd de afspraak vervroegd. Geen punt. Op afgesproken tijd de controle uitgevoerd.

Na een week nog steeds gevoelig

Voor de derde keer werd ik door een Duits echtpaar geholpen. We zijn heel lief, maar wel 'onbedoeld' lomper tijdens de behandeling dan de tandartsen tot dusver. Wat ik bedoel is dat er per ongeluk geleund wordt op mijn lip/tand... vorige keer en nu weer. Het kan een keer gebeuren maar nu gebeurde het weer. Dit is geen reden om over te zeuren, maar deze keer heb ik ook na een week nog steeds een gevoelige kies nadat ik geholpen ben. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt. Als ik op hard eten kauw (corn-flakes) dan blijft dit gevoelig. Ik had geen gaatjes in deze kiezen, maar zouden alleen opgebouwd worden omdat er een te grote spleet tussen de kiezen zat. Het was dus helemaal niet gevoelig, nu wel. Ik ken dus ook niet de namen van de personen.

Zeer positieve ervaring!

Ik heb vreselijke angst voor de tandarts. Ik werd warm ontvangen en erg gesteund. De behandeling is deskundig en zeer zorgzaam verlopen. Alles werd rustig uitgelegd en stap voor stap uitgevoerd. Deze ervaring heeft me enorm geholpen en gerustgesteld voor de toekomst. Bedankt!

zeer prettig geholpen

De tandarts neemt ruim de tijd voor je en zegt precies en duidelijk wat hij wil gaan doen, neemt ook geduldig de tijd voor je. Behandeling zeer kundig!

Goede ontvangst en een klasse tandarts met assistent.

Vriendelijke mensen.

Vlot en goed geholpen.

Vlot en goed geholpen.

Goed en correct geholpen

Ik ben op de afgesproken tijd correct geholpen

prima geholpen

Ze zijn altijd erg vriendelijk en wordt altijd prima geholpen. Alles wordt ook uitgelegd.

snel geholpen

Fantastisch

Goed geholpen. Vriendelijke mensen. Goede service. Top tandarts! Beste van de regio

Prima.

Prima, meer kan ik er niet van zeggen.

prima behandeling

Prima behandeling

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!