snel geholpen en goede uitleg

jammer dat er niemand aan de balie zat om een vervolgafspraak te maken.

Zo hoort zorg te zijn.!

Vriendelijk, goede uitleg, geen vraag teveel. Rustig

Goede zorg

Goede tandzorg!!

Goede en vakkundige tandarts

Word altijd vriendelijk en goed geholpen,!

Goede en vriendelijke behandeling

Vriendelijk en gastvrij en kundig

Vriendelijk

Ze vertel elke keer wat ze ga doen en wat ik kan verwachten Goede uitleg

Kundig team

Vermelde op voorhand rustig wat voor handelingen ze ging uitvoeren in mijn mond, dat was een geruststellende ervaring. Zo ook de assistentie die haar werk goed deed.

vriendelijk en vakkundig

goed en vriendelijk geholpen

professionele behandeling

goede voorlichting en een goede behandeling

Goede service en goede tandarts maar wel erg lang wachten

De tandarts en assistenten doen echt heel goed en netjes hun werk alleen de afspraken lopen altijd uit te lang wachten in de wachtkamer voordat je aan de beurt bent

Prima!

Professionele en zorgvuldige behandeling en vriendelijke contact. Helemaal goed

Zoals het moet zijn

Goede uitleg over de behandeling. Uitleg over het onderhoud van mijn gebit :de juiste rages.

Goed geholpen

Heel goed

Goede, vriendelijke en deskundige hulp en behandeling met duidelijke informatie ,

Professionele hulp en behandeling met vriendelijke bejegening.

Tevreden

Ik was op de afgesproken tijd aan de beurt en vriendelijk geholpen.

Heel goed.

Was voorbij voor ik het in de gaten had .

Toppie!

Wederom prima ervaring

Heel kundige tandarts en vriendelijk

Vriendelijk, grondig, attent, gewoon goed

vriendelijk en goed

minpuntje is : bij vorige behandeling zag men en gaatje. Reactie was: kom binnen 6 weken maar terug! Vroeger werd zoiets op hetzelfde moment opgelost.

Vriendelijke tandarts, voelde me gelijk op mijn gemak.

Vakkundige behandeling.

Vriendelijk

Heel vriendelijk en keurig op tijd geholpen.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!