Vakkundig

Vakkundigheid

Prima geen verder commentaar

Nette behandeling, binnen de tijd

Prima controle. Relaxe sweer.

Prettig en informatief gesprek

Fijne tandarts, aardig en kundig. Moest alleen wel kwartier wachten.

Bezielend en professioneel!!

Gewoon heel prettig in de omgang. Warme persoonlijkheid. En heel kundig!

Goed geholpen.

Vervanging oude vulling gieden vlot uitgevoerd 1 week later stuk van mijn voortand afgebroken. Snel een afspraak kunnen maken en de reparatie niet te zien. Top gedaan

Ik werd goed geholpen

Rustige controle en goede onderhoudtips gekregen.

Vriendelijk

Vriendelijke en vakbekwaam!

Heel goed en er word tijd voor je genomen.

Kies getrokken zonder dat ik iets gevoeld heb. Perfect verdoofd en daarna met veel zorgvuldigheid de kies verwijderd!

heel fijn

zo goed als perfect

de extractie van verstandkies is vlot en zonder problemen gedaan door de tandarts. doelgericht communicerend en werkend was het snel achter de rug. altijd vervelend om tanden en kiezen te laten trekken, maar het is mij erg meegevallen.

Geweldig wat een heerlijke lachebekjes

Een feest om binnen te komen en te gaan liggen. Ze zitten vol vragen en altijd vrolijk.

Ik voel mij hier op mijn gemak

Hele aardige medewerkers, zowel de tandarts als de mondhygiëniste. Ik voel me hier altijd welkom, op mijn gemak en je mag altijd alles vragen.

Heel goed en vakkundig geholpen. En doortastend.

Prettig geholpen.

Prettig behandeld

Ook Nathaly van de Velde

Prima geholpen zoals gewoonlijk!

Prima geholpen zoals gewoonlijk!

Zorgvuldig en meedenkend.

Fijne tandarts, geeft goed uitleg.

xxx

xxxx

Gewoon goed en vakkundig

Met zenuwe ga ik altijd naar de tandarts, een trauma van vroeger. Maar elke keer weer wordt ik op mijn gemak gesteld, zijn ze allemaal zo lief voor mij. Bedankt!

Begripvol en vriendelijk en kundig

X

Vriendelijk en kordaat

Idem

Goede controle van gebit in goede staat

Aardige tandarts

Prima zorg in ontspannen atmosfeer

Belangrijkste was tandsteen verwijderen, wat Nathaly heel goed deed in een ontspannen atmosfeer

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.