Prima, vriendelijk, vlot.

Ik heb de behandeling als goed ervaren

Ik mis een beetje de rdp (rol/doel/procedure)duidelijkheid. Ik vind het fijn als de tandarts me zou meenemen wat ze gaat doen, verder wel tevreden

Perfect geholpen aan gebroken kies.

Vriendelijk wn vakkundig

Zie boven

Vakkundig, weten je op je gemak te stellen.

Prettige en rustige uitleg. Vakkundig, weet waar ze het over heeft. Weet een patiënt op z’n/haar gemak te stellen.

Fijn geholpen

Correct en duidelijk wat betreft toelichting

Zie hierboven

Goede zorg en een fijn contact

Kundige zorg en persoonlijk contact

Gezellig bezoek aan mondhygiëniste

Dit was mijn eerste bezoek aan de mondhygiëniste in mijn nieuwe woonplaats. Ik vond het erg gezellig, anders dan mijn ervaringen in Amsterdam. Daar was het contact zakelijk en afstandelijk terwijl er toch iemand heel dichtbij komt. Ik voelde me nu meer op mijn gemak.

Prima behandeld. Nataly is een vakvrouw

Nathaly vd Velde

Mondhygiënist

Prettig, vriendelijk, professioneel

Prettig, vriendelijk, professioneel

Ghayd is zo geduldig en voorzichtig. Wat erg handig is bij zo'n angsthaas als ik. Geen pijn gehad bij het trekken van mn tand, zelfs de verdoving viel mee

Snel, vriendelijk en mooie plek

Ik werd op tijd geholpen. Het was een fijne plek om te zitten en ik kreeg een mooi compliment over mijn gebit!

Heel goed

Super professioneel

Ik ben niet overtuigd

Als ik alléén maar een keuze kan maken tussen 'aanbevelen ja of nee', dan wordt het 'nee'. U houdt geen rekening met mensen die dit echt niet -of nog niet- weten. Dat geldt nl voor mij. Ik vind, ook ter bescherming van uw personeel, dat deze simpele 'ja of nee' zo vroeg in de enquête, niet kan. Het kan mensen juist afschrikken zodat ze stoppen, dan wel niet de juiste antwoorden geven. Wat heeft u daaraan? Om diezelfde reden ga ik nu ook geen namen noemen, bij een van de onderstaande vragen. Uw organisatie heeft zeker pluspunten, maar ook een paar voor mij belangrijke minpunten. Balans slaat licht door naar plus. Daar laat ik het vooralsnog even bij.

Heel lief en zorgzaam geholpen.

Prima!

Heel goed behandeling

Hartstikke tevreden met Laia Llorens

Wordt serieus nagekeken.

nooit geen probleem gehad.

OK

Geen bijzonderheden

Fijn geholpen

Beste tandarts ooit gehad!

uitstekend

Stelde niet erg gerust,

Ik was de eerste na de lunch pauze. Moest toch 10 wachten. Er werd niet niet gesproken of uitgelegd wat er gedaan ging worden. Voelde me ongemakkelijk. Toen ik klaar was werd tandarts vriendelijker

Goede dienstverlening

Tevreden

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.