De mondhygiënist is geweldig

De telefonische bereikbaarheid/ vriendelijkheid kan beter

uitstekend

uitstekend

Goede ervaring

Het tandartsbezoek bij Laia gaat altijd goed. Qua begrip, uitleg.

kundig

geen probleem gaat kundig aan het werk

top

fijne mensen

professioneel

Ik vind de gebitscontrole zorgvuldig, met een gemotiveerde aanbeveling van eventuele verdere noodzakelijke zorg.

Prettig

Prettig

Altijd goed geholpen.

goede ervaring!

Vriendelijke en kundige tandarts al enkele jaren.

professioneel en vriendelijk

Je wordt altijd professioneel en vriendelijk geholpen

Ze is perfect tandarts van Nederland.

Ik ben echt blij met mijn tandarts

Zorgvuldig en vriendelijk.

Doortastend en vriendelijk.

Gewoon goed

Gewoon goede uitleg ,lekker relex

Vriendelijk, professioneel

Vriendelijke tandarts Vakkundig

Vriendelijk,, duidelijk, deskundig

Vriendelijk, duidelijk, deskundig

Goed en gezellig met Nathaly.

Snel en vriendelijk geholpen.

Goede en snelle service, vriendelijk personeel en krijg deskundige informatie en tips mee.

Hele fïjne tandarts

Secuur, duidelijk en voorzichtig

Zoals altijd hele fijne behandeling

Ik had een controle behandeling ging helemaal goed

Goede ervaring, vakkundig en warm

Altijd fijn om door Leia geholpen te worden

Oke, als altijd

Snel zorgvuldig en prettig

Ik ben vriendelijk en goed geholpen

Ik had geen verdoving nodig maar mocht ik dat tijdens de behandeling toch willen, hoefde ik alleen mijn hand op te lichten.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.