rustig prettig

rustig prettig

Uitnodigend en warm geholpen.

vriendelijke ontvangst. Nam mijn angst weg. Goed advies en behandeling. Geen haast bezoek.

Snelle afspraak en top behandeld

Halfjaarlijkse controle en geen gaatjes!

Enige puntje voor verbetering is de timing. Waarom weet ik niet maar de controle / behandeling begint bijna altijd een paar minuten te laat. Voor de rest is Laia zeer professioneel dwz ze is altijd goed voorbereid, de laatste foto van mijn gebid staat op het scherm en ze neemt alle tijd om mijn gebid minutieus te controleren. Vraagt naar mijn poetsgedrag, eventuele klachten en hoe mijn implantaat het doet. Een tevreden patient.

Zoals altijd prima.

Rustig vriendelijke behandeling

plezierig

Aandacht

Vriendelijke, duidelijke behandeling.

Wat een professionele, vriendelijke zorg. Ik heb volledig vertrouwen in alle medewerkers.

Prima op tijd en duidelijk advies

Okay

Rustig en ontspannen kan ik heen gaan.

vertrouwd en gezellig

Zowel de tandarts, als de assistente als de poets poli wisten er afgelopen dinsdag weer een feestje van te maken voor het hele gezin. Fijne behandelingen, goede zorg en duidelijke communicatie.

Duidelijke uitleg

Ook als er een minder mooie boodschap gegeven moet worden wordt dat empathisch en duidelijk uitgelegd. Verder snel en goed geholpen.

Angstig, maar nu niet.

Ik had heel veel vertrouwen in vorige tandarts,maar dit is de derde moest even wennen aan haar. Maar de angst was ongegrond en op een super manier geholpen ook mede door de assistente SUPER!

Niet goed niet slecht.

Heb geen herinnering gekregen en een uur, van te voren krijg je te horen dat een of ander niet door gaat.

Fantastisch

Iedereen was heel vriendelijk. De tandarts heel duidelijk en heeft alles rustig uitgelegd. Kortom een heel fijne ervaring.

Vakkundige en aardige behandeling

De tandarts legt goed uit wat zij gaat doen en wat ik kan verwachten. Overlegd ook of ik wel of niet een behandeling wil. Daarom voelt het goed. Assistentie gaat vriendelijk hierin mee.

Ik word prima behandeld

Ik werd op tijd en prettig geholpen

Ik werd op tijd en prettig geholpen door zowel de mondhygiëniste als de tandarts.

Professionele zorg

Goede info

Zeer precies qua werk. Vriendelijk als persoon. Kortom: tevreden.

zie hierboven. Dat is toch duidelijk.

zoals ik altijd gewend ben : TOP

Helaas bleek bij de controle dat een kies compleet in tweeen was en niet meer te redden. Laia samen met de assistente hebben hem direct verwijdered, daar was ik echt blij mee zodat er niet eerst een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. TOP

Zeer kundig no nonsens

Vroeger angst voor tandarts bij tandzorg niet

Relaxed

Je wordt op je gemak gesteld en er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.