goede tandarts vriendelijk geholpen
Er wordt goed meegedacht en advies gegeven
Goede kundige tandarts met verstand van zaken. Rustige en duidelijke tandarts.
Altijd netjes vragend naar hoe t gaat of er klachten zijn. Controle wordt keurig gedaan. Als er iets is wordt het ook duidelijk uitgelegd. Deze keer oefen opmerking houd u er rekening mee dat…kan informatief zijn maar ik vond t meer een waarschuwing of angst creëren dat ik binnenkort evt weer zou moeten terugkomen.
Kon op korte termijn terecht en goed geholpen
uitstekende uitleg
Duidelijk en zeer bekwaam
Goed en vriendelijk behandeld en ook het idee dat ze erg kundig zijn Groetjes Hans
Op verzoek zouden afspraken tandarts en mondhygiënisten gekoppeld worden, dit is helaas maar eenmaal gebeurd Tel nrs voor bereikbaarheid doorgegeven en toch werd mijn moeder gebeld op een oud nr , zij kan ook niet zelf opnemen Mondhygiënisten heeft zeer goed geholpen door volgende afspraken wel te koppelen met tandarts De tandarts die de laatste keer inviel was geduldig en professioneel
Goed geholpen,uitgelegd hoe ze het ging doen. Vriendelijk en vaktechnisch goed.
Behandeling was goed en op tijd
Aardige en kordate tandarts. Een aanwinst voor uw bedrijf. En een verademing om weer een tandarts te hebben die mijn taal spreekt, zodat de communicatie niet via de assistente hoeft te lopen.
Prima!
Binnen 10 minuten weer buiten.
We waren te laat mede door het openbreken van wegen bij het gebouw en worden nu een maand later geholpen. Ik ben invalide .
Vriendelijk personeel, snel geholpen
Behandeling professioneel en zeker niet vervelend
Geduld met kinderen, eerlijkheid over wel/ niet beugel en heel veel expertise. Hopelijk blijft Bryan in Heiloo!
Tandarts was goed voorbereid op mijn mond problemen. Ik kon goed overleggen.
vriendelijk, behulpzaam, prima de luxe
Netjes en correct geholpen
Laia is zeer vakkundig en prettig.
Prima snelle controle met het grootste deel van het gezin. Alleen jammer dat de techniek nog steeds niet ver genoeg is zodat ik voor al mijn kinderen tegelijk een afspraak kan maken. Maar wie weet komt dat nog.
Heel prettige ervaring
De Strandwal 22 g
1851 VM Heiloo
Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.