Heel prettige ervaring

Heel goed geholpen

Een uitgevallen vulling opnieuw geplaatst en snel geholpen na mijn melding

Prima service!

Op tijd, helder en duidelijk!

Uitstekende tandarts

Uitstekende tandarts die duidelijk aangeeft wat er goed en niet goed is aan het gebit

Aardige mensen

Helemaal mooi

De mondhygiëniste is heel aardig, mijn gebit is weer superschoon.

Vriendelijk en professioneel

Goed geholpen

Duidelijke uitleg vriendelijk

Mijn vulling weer mooi gerepareerd.

Ik was voor het eerst bij deze tandarts en voor het eerst in 45 jaar heb ik een tandarts die in Nederland geboren is:-) Ze was heel behulpzaam en vertelde wat ze ging doen.

Rustig en erg vriendelijk.

Ik voel me op mijn gemak dat is voor mij erg belangrijk.

Zeer prettig.

Ik ga nu zonder angst naar de mondhygiëniste.

ik geef een 10 omdat ik me prettig voelde ondanks dat het lang duurde.

Met veel zorg is mijn kies gevuld

Erg tevreden over de zorgvuldigheid van de behandeling

Ik ben tot nu toe tevreden,

Word altijd aardig en goed geholpen.

x

x

prettig geholpen

zoals ik al schreef, prettig geholpen

Zoals altijd naar tevredenheid.

Vakkundig en prettig geholpen en...er werd goed geluisterd

Zorgvuldig, vriendelijk, snel en pijnloos

Ik was afgelopen vrijdag voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Hele snelle controle, stipt op tijd aan de beurt. Hele gebit zorgvuldig nagekeken. Ik stond dus snel weer buiten!

Uitstekende ,snelle en persoonlijke service.

Deze beoordeling geldt alleen voor de mondhygiëniste!

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Ik heb vertrouwen in de behandeling en aanbevelingen

perfect, kundig, sympathiek

Persoonlijke aandacht, zeer kundig, belangstelling, kortom een dikke tien !

Zorgvuldig en vriendelijk

Positief

prettige tandarts

prettige tandarts, opties voor een vervolgafspraak zijn erg beperkt (alleen op donderdag of vrijdag mogelijk)

Prima op tijd, vriendelijk en kundig geholpen

Zie hierboven

Goede vriendelijke zorg

Goede ervaring

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.